1 av 3
- Foto: Baker Karim/Baker Karim
2 av 3
- Foto: Baker Karim
3 av 3
- Foto: Baker Karim

Nyheter24 värvar kända skådespelaren som krönikör

Booooom! Nyheter24 värvar den populära skådespelaren Alexander Karim!


Skådespelaren Alexander Karim är mest känd som Niklas Saxlid i Johan Falk-filmerna och som Vanheden i Jönssonligan, men blir nu ny superkrönikör hos oss på Nyheter24.

Alexander Karim är en skicklig skribent med god känsla för både humor och allvar, och han har tidigare skrivit flera texter på vår debattsida.

– Vi har väldigt höga tankar om Alexander och vi är övertygade om att han kommer bli en fantastisk krönikör hos oss. Alexander har en nästan unik känsla för hur man skapar engagemang, och vi tror att han kommer att kunna växa till att bli en riktig tungviktare bland svenska krönikörer, säger Nyheter24:s chefredaktör Henrik Eriksson.

Alexander kommer att skriva en krönika i veckan som sedan publiceras Nyheter24.

– I en tid då åsiktsflödet verkar oändligt finns det några få forum som erbjuder en skarp, kritisk och mångbottnad blick. Nyheter24 är ett av de forumen. Att erbjudas en plattform, en mikrofon här är inte bara en ära utan även en dröm som går i uppfyllelse. Och jag ska göra mitt yttersta varje vecka för att erbjuda mitt egna perspektiv på vår delade tillvaro, säger Alexander Karim i en kommentar till Nyheter24.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Ser du fram emot att läsa Alexanders krönikor?
Tack för din röst!