Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Wayne ville täcka över sin enorma tatuering – förvandlingen är otrolig

- 26/01/2017, 10:12
Wayne O'Toole gjorde en coverup på sin tribaltatuering
1 av 5

Wayne O'Toole gjorde en coverup på sin tribaltatuering

Facebook

En tatuering han inte var nöjd med längre.
2 av 5

En tatuering han inte var nöjd med längre.

Vilket jättejobb!
3 av 5

Vilket jättejobb!

En omfattande coverup!
4 av 5

En omfattande coverup!

Det färdiga resultatet, grymt!
5 av 5

Det färdiga resultatet, grymt!

Från modemiss till ett mästerverk! Wayne O'Toole från England kom till tatueringsstudion med en tribal tatuering och lämnade med en perfekt coverup.

Sedan tribaltatueringar gick ur mode för några år sen så har tatuerare över hela världen flitigt fått göra coverup efter coverup. Vissa mindre och vissa som den här, större.

Nydligen kom Wayne O'Toole in till tatueringsstudion The Tattoo Studio i Bristol, England, med en stor tribal på axeln och övre armen skriver brittiska Metro.


Wayne O'Toole var först nervös att den inte gick att göra något åt berättar Ben Boston som är ägare av studion. Men enligt Boston går det mesta att fixa.

Och visst gick det! Coverupen som bland annat består av ett flygplan, blommor och vatten tog inte mindre än 30 timmar att göra och nu är tribaltatueringen ett minne blott.


The Tattoo Studio Bristol la ut bilderna i sin Facebook-grupp och sen dess har tiotusentals gillat och kommenterat. Tatueringsstudion fick så mycket förfrågningar efter att bilden blivit viral att det är nu är fullbokat, fram till 2018 skriver Metro uk.

Läs också om när PH-hunken Smail skippade vågade tatueringen- på grund av Zara Larsson.

Har du en tatuering du ångrar?