Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dottern firade sin 18-årsdag – dagen efter hittade pappan alla döda

- 31/01/2017, 22:43 -
Sex stycken ungdomar hittades döda efter födelsedagsfirandet.
1 av 3

Sex stycken ungdomar hittades döda efter födelsedagsfirandet.

TT

Polisarbete i Arnstein, Tyskland efter den hemska händelsen.
2 av 3

Polisarbete i Arnstein, Tyskland efter den hemska händelsen.

TT

Platsen spärrades av.
3 av 3

Platsen spärrades av.

TT

En födelsedag slutade i tragedi i Tyskland i helgen. Pappa hittade sin dotter, son och deras fyra vänner döda i friggebod.

I lördags firade en ung kvinna i Arnstein, Tyskland sin 18-årsdag tillsammans med sin bror och fyra gemensamma vänner. Men födelsedagsfirandet slutade i en oförklarlig tragedi, skriver Bild.

På söndagen, dagen efter firandet, blev pappan till den nyblivna 18-åringen orolig, då han inte hört från henne. Han ringde men fick inte svar från någon. Pappan åkte då till huset och gjorde en hemsk upptäckt. Alla ungdomar låg livlösa i friggeboden.

Polis kallades snabbt till platsen men deras liv gick inte att rädda. Det är fortfarande oklart vad som hänt. Polisens talesman Björn Schmitt säger till den tyska tidningen Bild att det inte finns några spår av kriminell handling.

Ungdomarna hade inga synliga skador på kroppen. Det spekuleras nu om det kan ha varit kolmonoxidförgiftning. Den vinterkalla luften och vedkaminen i friggeboden kan ha bidragit till det skriver Bild.

Läs också Marley, 19, dödades kallblodigt mitt på öppen gata: ''Folk är rädda''