Onsdag 16 Jun
Stockholm

Tjejer berättar: Det här är det konstigaste som hänt hos gynekologen

Vissa gynekologer luktar..
1 av 3
Vissa gynekologer luktar.. Foto: TT
Andra jämför dig med din mamma..
2 av 3
Andra jämför dig med din mamma.. Foto: TT
Eller ger dig lite lätt obekväma komplimanger
3 av 3
Eller ger dig lite lätt obekväma komplimanger. Foto: TT

Upp med benen i vädret. Det är dags för en gynekologundersökning. Dessa personer delar med sig av sina underligaste upplevelser från gynstolen.

Kommentera (19)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det finns nog inget ställe där man känner sig mer naken eller sårbar som hos gynekologen. Dessa tjejer berättar om deras något underliga upplevelser i gynstolen.

1. När något går fel så får man improvisera eller något...

"Skulle sätta in en spiral och barnmorskan bad mig sätta mig i stolen och sätta upp benen. Där upptäcker hon att den stora lampan är trasigt och tar på sig en pannlampa och säger skrattande: det känns som att jag ska på grottvandring."

2. Härligt att få komplimanger, eller?

"När jag skulle sätta in en spiral så sa min barnmorska: du har en sån söt liten livmoderstapp, som en söt liten mandarin."

"En kvinnlig gynekolog tar på mitt venusberg och säger: du har en mycket vacker vulva. Jag blev helt ställd och fick bara ut mig ett ehh tack!"

Bildkälla

3. Det är nog bäst att göra nummer två innan besöket, de vet allt!

"Jag skulle göra en gynundersökning efter en abort för många herrans år sedan och när jag ligger där så säger barnmorskan: Är du bajsnödig? Jag känner det."

4. Fick höra att hon var lik sin mamma...

"Mamma var med mig vid mina första besök eftersom att jag tyckte det var läskigt (var tolv-tretton och hade problem med mensen). När han precis är klar och jag ställer mig upp (mamma står bredvid) så säger han: 'du är väldigt lik din mor'."

Bildkälla

Det här med att lukta på instrumenten?

"För några månader sedan var jag för att göra en undersökning. Eftersom att jag skulle byta hormonspiral så ville jag undersöka innan jag skulle byta.Hon som undersökte mig tog ultraljud och när hon drar ut den luktar hon på den och säger: det luktar fantastiskt gott, jättefin"

"Inte nog med det så sa hon det med världens skånska dialekt så det lät riktigt roligt. Jag låg där och tänkte 'eh jaha? Tack eller något...'."

Bildkälla

Läs också Judy åkte till akuten med magsmärtor– timmen senare födde hon ett barn

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du varit med om något liknande?
Tack för din röst!
Kommentera (19)
Kopiera länk
Dela