Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Johanna hittade fruktansvärda sexleksaken på Wish

Nyheter | 24/03/2018 14:48

En sexleksak på Wish har fått flera att reagera, anledningen är för att storleken på den beskrivs efter ålder. Och den yngsta åldern är bara 14 år gammal.

Den populära säljsajten Wish har tidigare mötts av kritik för en reklam för plus size-strumpbyxor och nu är det flera som har regerat över en sak som säljs på sajten. 

Det är en fleshlight, alltså en lösvagina. som upprör. Fleshlighten finns i olika modeller som är beskrivna efter olika åldrar. Ja, du läste rätt. Den "minsta" fleshlighten beskrivs som 14 år. Något som har fått många att reagera, vilket inte är konstigt. 

En som regerat över det är Johanna, som egentligen heter något annat. Hon scrollade igenom appen och när sexleksaken dök upp blev hon chockad. 

– Jag brukar gå in på appen Wish då och då bara för att det är kul. Den fångade min uppmärksamhet främst för att det är en sexleksak och det dyker sällan upp på mitt flöde. Men jag la märke till hur de hade grupperat upp ”storlekarna” på dessa sexleksaker, alltså åldersmässigt, vilket jag regerade strakt på, berättar hon för Nyheter24

– Jag tänkte att om inte detta uppmuntrar vuxna män till att vilja ha sex med barn, vad gör då det?

Hon kollade sedan igenom recensionerna av produkten för att se om det var flera personer som hade reagerat och tänkt lika. Men det som stod om produkten var att den var "jätteskön" och "tajt".

– Jag vet att åldersgränserna för att sa sex ”lagligt” är olika i olika delar av världen, men enligt mig så är man ändå fortfarande barn när man är 14 år, som den ”minsta storleken” på produkten var, oavsett vart man bor. 

Sexleksaken på Wish
Sexleksaken på Wish. Bildkälla: Privat/Wish

När Johanna delade med sig av vad hon hade hittat på Facebook så var det många som höll med henne om att det var sjukt, men det fanns också de som inte höll med henne. 

– De enda som till viss del inte höll med mig var de som argumenterade med att åldern för byxmyndigheten är 14 år i Kina, där denna produkten mest troligtvis är tillverkad, säger hon.

Förra året skrev vi även om att Wish hade fått kritik efter en reklam för "plus size"-strumpbyxor – här kan du läsa mer om det. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Håller du med?