Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Saker du gjorde på fyllan som tonåring

Nyheter | 24/03/2018 15:03

Vi alla har varit tonåringar och tagit ett och annat dumt beslut. Men det finns ju också de sakerna vi gjort på fyllan i tonåren som vi faktiskt gör än idag. Här är åtta saker du kanske känner igen.

Okej, när man var tonåring gjorde man flera saker man säkert aldrig skulle få för sig att göra idag. Men det finns ju faktiskt de sakerna man fortfarande gör, speciellt på fyllan. 

Här är åtta saker du säkert gjorde på fyllan när du var tonåring, som du säkert fortfarande gör. 

1. Spyr 

Typ när man känner att man är alldeles för full eller när man lägger sig i sängen och allt snurrar. Om man spyr är det ett tecken på att man druckit mycket mer än man borde gjort, så tänk på att alltid ta varannan vatten. 

2. Skickar fyllesms till ens crush

Okej, så vi säger att du är lite full och börjar tänka på din crush? Det är klart man skickar iväg ett sms till hen och är fett smidig och flörtig. Det är i alla fall vad man tror att man är...

3. Har djupa samtal på toaletten

Har din kompis nyligen blivit dumpad, du bråkat med en partner eller liknande. Klart du och dina kompisar ska diskutera det (läääänge) inne på toaletten. 

4. Fyllemat när man kommer hem

Ja, att klämma i sig en burgare på Donken eller äta den där pizzabiten i kylan kommer aldrig bli annat än underbart när man är på lyset. 

5. Ljuger för sina föräldrar om hur full man varit

Oavsett ålder så är det inte roligt när mamma och pappa får höra om hur full du faktiskt var i lördagskväll. Så när de frågar så drack du två glas vin, när egentligen var en flaska vin och tre shots.

6. Tyvärr... man feströker...

Ja, alltså det är inte bra men ibland så festen så kanske det blir en och annan cigg. Även fast du vet att det absolut bästa är att låta bli. 

7. Fulgråter  

Över att du älskar din kompis så mycket, saker ditt ex du gjorde slut med för massa år sedan eller över något som du gör ganska stort och dramatiskt på fyllan...

8. Tar dumma beslut 

Att skriva till ditt ex, ta den där sista shoten eller att inte åka hem när man egentligen borde. Ja, oavsett ålder så kan det hända att man tar ett och annat dumt beslut på fyllan.  

9. Dricker äcklig alkohol

Den där drinken du blandade som inte alls blev så god? Äsch, det går ner ändå... Eller den där drinken din kompis gjorde som inte alls var god, även den drack du... 

Du kanske också vill läsa om 9 saker du säkert hatade för fem år sedan som du älskar idag. Här kan du läsa mer om det. Eller så kanske du vill läsa om 9 ex du säkert kommer ha haft innan du träffar den rätta? Det kan du göra här!

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Gjorde du något av det här?