En del husdjursägare brukar även dölja att de har husdjur när de söker bostad
En ny studie visar att en av tre husdjursägare har haft sex framför sina husdjur - Foto: Shutterstock/Pixabay

Nya studien: Så många har sex framför sina husdjur

Har du en liten misse eller vovve? Då kanske du vet hur jobbigt det kan vara ibland när man vill ha lite egentid med sin parter. Nu har en ny studie tagit reda på hur många husdjursägare som har haft sex framför sina djur.


Självklart älskar man sin lilla hårboll, men ibland vill man också vara ensam med sin partner. Om ni förstår vad vi menar. 

För att ha sex framför sina små lurvbollar kan kännas ganska obekvämt och inte alls så skoj. Men enligt en ny studie så har faktiskt en av tre husdjursägare haft sex framför sina djur.

1 600 husdjursägare i Australien deltog i undersökningen från Realestate, som visade att 30 procent hade haft sex när deras husdjur var i samma rum. Siffran var dock högre när det kom till kattägare, då var det 40 procent. 

I studien kom det fram att två av tre kattägare och mer än hälften av hundägare även tillåter sina husdjur att sova i sängen med dem. 

En av tre husdjursägare har haft sex framför sina djur. Bildkälla: Pixabay

I studien kom det även fram att kanske inte alla husdjursägare är så ärliga när det kommer till att berätta att de har ett djur när det söker bostad. En av fyra berättar inte att de har ett husdjur när de söker, och en fjärdedel gömmer även sina husdjur vid inspektioner. 

När vi ändå talar om husdjur, tidigare har Nyheter24 pratat med hundtränaren Irene Westerholm, på Hundläroverket AB. Hon listade sex saker som hundar bör kunna, bland annat självbehärskning och en säker inkallning, 

– Även om alla hundar inte kan vara lösa och hundar inte får vara lösa varsomhelst eller närsomhelst, är inkallningen ett viktigt moment. Den kan lätt förebygga olyckor till exempel om din hund råkar slita sig och är på väg fram till en annan hund, människor som kanske är hundrädda eller rakt ut i trafiken. En livräddare med andra ord. 

Här kan du läsa mer om det.

Har du läst om den farliga trenden som börjar sprida sig bland hundägare? Då kan du läsa mer om det här.Svara på dessa frågor så säger vi vad för husdjur du borde skaffa.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
sex
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du ett husdjur?
Tack för din röst!