10 kyssknep som gör dig till ett riktig hångelproffs

- 06/07/2018, 13:27

Idag är det internationella kyssdagen och Nyheter24 har listat bästa tipsen som kommer maxa dina kyssar.

Idag är det ingen vanlig dag, utan det är internationella kyssdagen! Och vi har samlat ihop bästa knepen som ska hjälpa dig samla pluspoäng hos din partner.

Nudda lite lätt

Ibland är det skönt att låta läpparna bara snudda varandra, utan att använda tungan. 

Smek varandra 

Dra fingrarna genom din partners hår, eller låt händerna gosa i nacken. Ibland räcker det att bara varsamt omfamna varann.

Retas lite

Precis innan era läppar möts, dra dig tillbaka lite. Eller nafsa hen lite i underläppen. Det är toppenbra knep som bygger upp stämningen, och gör din partner tokig av åtrå.

Variera kyssarna 

Att börja lite långsamt och mjukt, för att sen gå på lite hårdare och intensivare är ett bra tips. 

Hela kroppen!

En kyss är så mycket mer än bara läppar som möts. Att sätta sig gränsle över sin partner, eller trycka upp hen mot en vägg, det hettar verkligen upp stämningen.

Kyl ner dig

Ett grymt tips är att suga på en isbit en stund, så att du blir riktigt kall i munnen innan du kysser din partner. Glass eller en iskall dryck funkar också bra.

Lek med läpparna

Många tycker om att bli nafsade i över- eller underläppen. Men var försiktig så du inte biter för hårt så att det gör ont.

Ögonkontakt

Vanligast är att blunda under tiden man kysser varandra. Men ta en kort liten paus bara för att titta din älskling djupt i ögonen, det skapar en intim stämning.

När vi är sugna på att kyssas väntar vi nästan alla på att den andra ska ta initiativet. Var inte rädd för att ta ta pusskommando, men viktigt att du verkligen läser av din partner så att hen är okej med att kyssas. Och kom ihåg att om ni gillar varann så är alla kyssar bra. Lyssna på magkänslan och allt kommer att gå kanon.

Nyheter24 har tidigare skrivit om 10 anledningar till varför du ska kyssa någon idag, läs mer om det här.

TV: Louise, 20, vill hitta killen hon träffade i Thailand: "Mitt livs bästa kyss"

Är du bra på att kyssas?