Scen från NHL 19. NHL 19-logo.
Spelet NHL 19 är ett efterlängtat spel inom spelvärlden. - Foto: EA/YOUTUBE

NHL 19 – här är allt du behöver veta

Har du abstinens efter hockeysäsongen? Har NHL 18 börjat bli tråkigt? Oroa dig inte för snart lanseras det splitternya NHL 19. Här är allt du behöver veta om det nya spelet.


Den 14 september är det dags för lanseringen av NHL 19. Tillsammans med FIFA är NHL ett av världens mest efterlängtade sportspel år efter år. Och likt tidigare versioner så kommer spelet med uppdateringar för att både förbättra din spelupplevelse och skapa mer spänning. Så vad har NHL 19 för nya funktioner?

Utomhushockey

Har du drömt om att kunna spela utomhushockey i NHL likt de gör under Winter Classic-matcherna? Då har din dröm gått i uppfyllelse. För i nya NHL 19 så kommer du kunna göra precis det. Funktionen ger en verklighetskänslan när du spelar med din egen spelare och tar honom från en amatör till NHL-stjärna. 

Spela utomhus i det nya NHL 19. Bildkälla: EA/Youtube.

RPM tech

Med det nya speltillägget RPM tech så kan du göra explosiv skridskoåkning. Tillsammans med flera olika skridskotekniker ger RPM dig allt mer kontroll över din spelares fart. RPM innebär även helt nya animationer vilket ger dig ännu bättre respons när du accelererar samt gör plötsliga vändningar. 

William Nylander blir omslagsstjärnan för NHL 19. Bildkälla: EA

Personifiera dina spelare

Älskar du att spela med din egna spelare för att ta honom till toppen av NHL? Då kommer du älska det nya sättet du kan personifiera din spelare på. Med över 900 olika stilalternativ kan du skapa en helt unik stil till ditt hockeyproffs. EA har även lovat att flertalet officiella NHL-produkter samt ytterligare andra kända märken kommer att finnas tillgängliga för ditt hockeyproffs. Det här vill du bara inte missa.

I NHL 19 kommer du kunna personifiera dina spelare exakt så som du själv vill. Bildkälla: EA

Spela med Wayne Gretzky och Peter Forsberg

Det finns många legendariska hockeyspelare som vi gärna hade sett beträda isen igen. Och nu kan vi äntligen få se det, inte i verkliga livet utan som animerade NHL 19-spelare. Eller vad sägs om att ställa upp ett lag med Wayne Gretzky, Peter Forsberg, Mats Sundin och Teemu Selänne? Oslagbart säger vi, vad tycker du?

NHL 19 lanseras den 14 september. Bildkälla: EA

I spelaren ovan kan du se trailern för det nya spelet.

Längtar du även till releasen av FIFA 19? Vi förstår dig, man har alltid samma längtan när det börjar närma sig. Men vad kan du egentligen förvänta dig av det nya spelet? Här är allt du behöver veta inför releasen. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kommer du köpa NHL 19?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Man död i villabrand

Vanliga maten innehåller cyanid – så lite förgiftar dig

Varje år uppsöker tusentals personer sjukhus på grund av förgiftning. En riskfaktor är vanliga frön och mandlar som finns i många hushåll. Det finns sorter som nämligen innehåller det livsfarliga giftet cyanid.

Morgonens nyheter 20 april

Här kommer morgonens nyheter i korthet.

Bil misstänks ha sprängts i Landskrona

En bil misstänks ha utsatts för en detonation och därefter börjat brinna i Landskrona under natten, skriver polisen på sin hemsida.

Sveriges Radio har tekniska problem

1 timme sedan
Sveriges Radios hemsida och app är delvis ur funktion.

Spelar ingen roll för vikten när du äter

1 timme sedan
Det är inte när på dygnet du äter utan hur mycket som avgör. Det budskapet kommer från amerikanska experter som gått igenom befintlig forskning om hur så kallade ätfönster påverkar vikt och hälsa.