Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Modejätten Fendis "blygdläppsscarf" skapar humorstorm nätet

- 18/10/2018, 16:20 -
En vulvascarf från Fendi.

Många menar att Fendscarfen liknar ett par blygdläppar. Vad känner du?

Fendi

Modejättens unika scarf ligger på saftiga 8 800 kronor. Men det är inte Fendi-scarfens exklusivitet som skapat stor uppståndelse på nätet. Många menar nämligen att den är misstänkt lik en kvinnlig kroppsdel.

Ibland gör man rätt ibland gör man fel, som Markus Krunegård skulle säga. 

Och ibland råkar man göra en en scarf som ser ut som blygdläppar, tydligen. 

Några som har gjort sig skyldiga till det sistnämnda är modejätten Fendi. 

Och man tänker kanske att ett lyxigt, italienskt multimiljonsmodehus skulle ha haft råd att tänka till en extra gång, eller åtminstone anlita ett par ärliga smakrådskritiker. Men så är tydligen inte fallet. 

Det är nämligen så att ett av modejätens nya plagg skapat en hel del uppståndelse. Men inte av anledningen som modejätten kanske hade hoppats på. 

Vulvascarf
Scarfen är passande nog döpt till "The Touch of Fur". Bildkälla: Fendi

Plagget i fråga, som tidigare gick att köpa på Fendis hemsida, är ljusrosa scarf vävd i silke och ull med pälsprydda kanter. Den råkar också inneha en slående likhet med en kvinnlig kroppsdel. Något som företaget kanske hade hoppats skulle gå förbi obemärkt på nätet. Men saken är den att inget går obemärkt på nätet.

Internet ser allt. Allt. 

Och trots att Fendi tog bort bilden på den rosa scarfen från sin hemsida, så hade nätet redan hunnit spana in den lurviga halsvärmaren som råkar se ut som blygdläppar och en bikinilinje med hår på.

Självklart resulterade i en rad helt fantastiska twitter-reaktioner. 

Om man har en bra GIF måste man ta tillfället i akt. Bilkälla: Twitter
Du kan inte inte se detta. Bildkälla: Twitter
Tips, om du vill lägga 8 800 kronor på en halloweendräkt. Bildkälla: Twitter

Något som många också verkar ha kommit på är att den som bär scarfen med största sannolikhet kommer att se ut som att de håller på att födas. 

En insikt. Bildkälla: Twitter

Den rosa scarfen finns alltså inte längre på Fendis hemsida at the moment. Men scarfen kan köpas i röd eller blå, om man vill det. 

Kanske en trevlig julklapp att önska sig? Bildkälla: Fendi

När vi ändå är inne på plagg så kanske du känner dig sugen på ett par jeans som ser till att dina fisar inte luktar? Här kan du läsa mer om dem.

Är du sugen på den rosa scarfen?