Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Drömchansen: 900 kronor i timmen för att leka med hundar

- 31/10/2018, 19:22

Älskar du hundar? Varför inte få betalt 917 kronor i timmen för att leka med dem? Läs om hur du landar världens troligtvis bästa jobb, här.

"En sånn här chans får man bara en gång i livet", sade en vis man en gång. Och om du älskar doggos så är detta en chans du definitivt inte vill missa!

Det är nämligen så att en drömmöjlghet har uppenbarat sig tack vare MUTTS Canine Cantina i Dallas, USA. Restaurangen, som också är en bar, har som policy att de välkomnar hundar. Och nu behöver de någon som kan ta hand om hundarna, enligt Bustle. 

En någon som skulle kunna vara du. 

100 dollar i timmen

Den lyckliga sate som får jobbet kommer inte bara få möjligheten att leka med hundar hela dagen, utan kommer också tjäna en riktigt saftig slant. Inget mindre än 100 dollar i timmen, vilket motsvarar 918 svenska kronor!

Vovve.
Tänk dig att se ett sådant här ansikte varje dag. Foto: Unsplash

Men det tar inte slut där. Allt som allt får du:

  • Leka med vovvar
  • En helt sjuk lön
  • Äta och dricka gratis på restaurangen

Och nu tänker du säkert att detta inte kan vara sant. För att ett så här bra erbjudande inte kan vara verkligt. Men det är det faktiskt. 

"Vi ser fram emot att anställa vår första 'Puptern'. Chansen att få jobba med att leka med hundar hela dagarna är sällsynt. Normalt sätt skulle ett sådant typ av jobb även innebära andra ansvarsområden, men inte hos oss. Jag skulle ljuga om jag sa att det var ett tufft jobb att ha", sade MUTTS Canine Cantinas grundare Kyle Noonan i en intervju med Bustle

Ansökan.
Ansökan går att göra på Instagram. Faksimil: Instagram

Låter som ett jobb för dig? Då kan du söka det här

Hundar är det bästa som har hänt människan.