Tisdag 29 Nov
Stockholm

Nu släpper polisen nya bilder på försvunna Nathalie från Eksjö

karta över Eksjö, Forvsunna nathalie
Nathalie, 21, är försvunnen. Foto: Google Maps / Polisen

21-åriga Nathalie från Eksjö satte sig på ett tåg till Malmö på lördagen, men hon klev aldrig av. Sedan dess är hon försvunnen. Nu släpper polisen nya bilder, som kan vara de sista som tagits på försvunna Nathalie.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var fredagen 14 december som Nathalie, 21, var på en personalfest på Eksjö stadshotell. Dagen därpå ska Nathalie åkt från Eksjö till Malmö. 

Ingen har sett 21-åringen sedan festen, men klockan 12.00 på lördagen har hon sms:at en vän att hon satt på tåget till Malmö. Men Nathalie kom aldrig fram till Malmö.

Misstänkt människorov

Sökinsatsen har varit riktigt stor och Missing people har fått hjälp från hela Sverige. Men tiden går och blir samtidigt den största fienden.

Under tisdagen inledde polisen en förundersökning om misstänkt människorov. Men enligt Expressen uppger nu polisen att misstanken om människorov har försvagats. 

"Polisens utredningsåtgärder i förundersökningen om människorov, som har bedrivits parallellt med eftersöket, har lett till att brottsmisstankarna nu har försvagats. Förundersökningen är inte formellt nedlagd men bilden har blivit klarare och den tyder inte på att kvinnan har utsatts för ett människorov eller något annat grovt brott som har koppling till försvinnandet.", skriver polisen på sin hemsida.

Nya bilderna

Nu har polisen gått ut med nya bilder på Nathalie från en övervakningskamera, i hopp om att få mer hjälp från allmänheten. 

– Bilderna ska vara tagna i lördags i centrala Eksjö vid lunch runt 12-tiden. Jag har ingen mer exakt plats, säger Erik Terneborn, presstalesperson vid polisen, till Expressen.

En av de nya bilderna från en övervakningskamera på försvunna Nathalie. Bildkälla: Polisen
Polisen vill inte avslöja var övervakningsbilderna tagits. Bildkälla: Polisen

Inbokad charterresa

Men enligt Nathalies syster har hon ingen anledning att försvinna frivilligt, då Nathalie har en inbokad charterresa 21 december att se fram emot.

Signalement

Nathalie är 21 år, cirka 165 centimeter lång och har mörkt hår. Vid sitt försvinnande hade hon mörkare hår än den hårfärg hon har på fotot. Vad hade hon på sig sist hon sågs? Hon var klädd i en svart jacka, svarta sneakers och svarta byxor. Hon kan också ha haft på sig en ryggsäck enligt polisen. 

Vet du något om Nathalies försvinnande? 

Kontakta då polisen genom att ringa 114 114.

Här kan du läsa mer om Nathalies försvinnande:

21-åriga Nathalie från Eksjö är försvunnen – här är allt vi vet

21-åriga Nathalie är försvunnen: "Behöver all hjälp vi kan få"

Försvunna 21-åriga Nathalie – polisen utreder människorov

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.