Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Friidrottsstjärnan Lolo Jones, 36, har aldrig haft sex

- 20/02/2019, 22:02 -

Den forna friidrottsstjärnan Lolo Jones är i dag vid 36 års ålder fortfarande oskuld. Anledningen till det är att hon drivs av en riktigt stark religiös övertygelse.

36-åriga Lolo Jones var en av de största amerikanska friidrottsstjärnorna i slutet av 00-talet och har synts konkurrera med svenska häcklöperskan Susanna Kallur i flera tävlingar. Bland annat har hon vunnit guld på inomhus-vm hela två gånger. Då sprang hon 60 meter häck. 

Men sedan några år tillbaka har hon lagt skorna på hyllan och har nu i början av 2019 varit med i tv-programmet "Celebrity Big Brother 2".  

Aldrig haft sex 

Jones är singel och har aldrig haft sex. Anledningen till detta är att hon är starkt troende och har därför valt att inte ha sex förrän den dagen hon gifter sig. I ett av avsnitten av "Celebrity Big Brother" berättar hon att anledningen till att hon i dag är singel är just för att hennes oskuld är en "deal-breaker" för killar.

– När jag berättar det för dem tror de antingen att jag ljuger, då stannar de kvar och inser tills slut att jag sagt sanningen. Eller så betraktar de det som en utmaning. Och så inser de att de kommer att behöva gifta sig med mig, och då drar de. Jag har fått mitt hjärta krossat många gånger, säger Jones enligt sajten Total Prosports.

"Skänker till min framtida make" 

Jones ska enligt uppgifter tidigare dejtat NFL-spelaren Brad Wing, däremot ska de enligt Jones aldrig varit fysiska med varandra.

– Jag tänker inte göra undantag kring mina övertygelser och det här är en fantastisk gåva som jag tänker skänka till min framtida make, så det är bäst att han visar sig värdig, säger Jones.