Lolo Jones
Lolo Jones är fortfarande oskuld - Foto: Instagram/lolojones

Friidrottsstjärnan Lolo Jones, 36, har aldrig haft sex

Den forna friidrottsstjärnan Lolo Jones är i dag vid 36 års ålder fortfarande oskuld. Anledningen till det är att hon drivs av en riktigt stark religiös övertygelse.


36-åriga Lolo Jones var en av de största amerikanska friidrottsstjärnorna i slutet av 00-talet och har synts konkurrera med svenska häcklöperskan Susanna Kallur i flera tävlingar. Bland annat har hon vunnit guld på inomhus-vm hela två gånger. Då sprang hon 60 meter häck. 

Men sedan några år tillbaka har hon lagt skorna på hyllan och har nu i början av 2019 varit med i tv-programmet "Celebrity Big Brother 2".  

Aldrig haft sex 

Jones är singel och har aldrig haft sex. Anledningen till detta är att hon är starkt troende och har därför valt att inte ha sex förrän den dagen hon gifter sig. I ett av avsnitten av "Celebrity Big Brother" berättar hon att anledningen till att hon i dag är singel är just för att hennes oskuld är en "deal-breaker" för killar.

– När jag berättar det för dem tror de antingen att jag ljuger, då stannar de kvar och inser tills slut att jag sagt sanningen. Eller så betraktar de det som en utmaning. Och så inser de att de kommer att behöva gifta sig med mig, och då drar de. Jag har fått mitt hjärta krossat många gånger, säger Jones enligt sajten Total Prosports.

"Skänker till min framtida make" 

Jones ska enligt uppgifter tidigare dejtat NFL-spelaren Brad Wing, däremot ska de enligt Jones aldrig varit fysiska med varandra.

– Jag tänker inte göra undantag kring mina övertygelser och det här är en fantastisk gåva som jag tänker skänka till min framtida make, så det är bäst att han visar sig värdig, säger Jones.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du friidrott?
Tack för din röst!
Senaste nytt

USA ut ur Niger – kan gynna Putin

1 timme sedan

Rysk guvernör: Drönare dödade två

2 timmar sedan
Guvernören i den ryska Belgorod-regionen, nära Ukraina, uppger att två personer har dödats i en drönarattack.

Fem häktade för grova kreditbedrägerier

idag 02:32
Fem personer har häktats misstänkta för grova ekobrott i Eskilstuna, rapporterar lokala medier.

Explosion vid militärbas i Irak

idag 01:48
En person dödades och flera skadades i en attack mot en militärbas i södra Irak vid midnatt fredag, enligt irakiska säkerhetskällor. Enligt källorna rör det sig om en "bombattack" men vill inte uppge vem som kan ligga bakom.

Polisen rapporterar om rattfylleri, Kalmar

idag 01:09
"Man i 18-årsåldern misstänks för rattfylleri.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen rapporterar om skadegörelse, Växjö

idag 01:04
"Polis beordras till Lammhult med anledning av en misstänkt skadegörelse.", skriver polisen på sin hemsida.