Stockholm

Nu kan nya jeansshortsen bli dina – för "endast" 3000 kronor

. Foto: Instagram: @yproject_official & @ssense

Sugen på nya shorts inför sommaren? Tidigare har det ju snackats om att jeans är årets hetaste material. Och nu har designern Y Project tagit denim-trenden till en helt ny nivå, nämligen "Denim Panties".


Ja, det är som många tidigare år, i alla möjliga tvättar och former är denim ett av årets hetaste trender. 

Men just jeans är något som designern Y Project tagit till en helt ny nivå. De nya jeansshortsen med hög midja och halverade bakfickor finns nu till försäljning.

"Denim Panties"

Om man verkligen kan kalla dem shorts är dock en fråga som återstår. Det är ju faktiskt inte så mycket tyg som täcker varken fram eller bak? Kanske ska man helt enkelt kalla dem jeanstrosor, de heter ju ändå "Denim Panties".

Bildkälla: Instagram @ssense

Med tanke på hur lite shortsen täcker, så behöver man verkligen ta sig en funderare på vilka trosor som skulle kunna bäras under – utan att synas.

Just nu kan man hitta "jeanstrosan" hos det kanadensiska modeföretaget SSENSE, där de finns ute för försäljning. Prislappen för dessa godingar ligger på 290 euro, alltså cirka 3000 svenska kronor. Inte direkt superbilligt om man tänker på mängden tyg man får? Men såklart ska man välja själv om det känns värt eller inte! 

Finns i flera färger

Y Project har tillverkat shortsen i flera färger. Det kan ju vara så att man inte tycker om den klassiska denimblå? Då finns de även i svart!

"Jeanstrosan" finns i flera färger. Bildkälla: Instagram @yproject_official

Om "jeanstrosan" blir en succé i sommar återstår att se. Men ska vi tro SSENSE's följare verkar det inte som det. Shortsen blev snabbt virala, men inte till det positiva. De flesta av kommentarerna om de nya shortsen är riktigt negativa och många anser att inköpet av modeföretaget varit helt i onödan.

Men alla kan vi ju inte tycka likadant, för smaken är väl trots allt som baken?

I spelaren ovan kan du se fler bilder på de nya jeansshortsen.

Nyheter24 har tidigare skrivit om när 18-åriga Emilia testade shorts på H&M. Hon lämnade dock butiken med gråten i halsen. För i provrummet gick shortsen inte att få på, trots att det var den storlek som Emilia i vanliga fall brukar ha. Här kan du läsa mer om det.

Kommer du köpa de nya jeansshortsen?
Tack för din röst!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.