Linda Lindorff om oönskade bilder på Instagram: "Får dickpics"

- 10/09/2019, 11:03

Programledaren för Bonde söker fru, Linda Lindorff, är aktuell för en ny säsong av programmet. Men under en intervju med Nyheter24 så avslöjar hon att en hel del "dickpicks" ramlar in i inkorgen på Instagram.

Linda Lindorff, 46, har varit programledare för Bonde söker fru sedan 2006. Nu är profilen aktuell för en ny säsong av programmet och kommer hjälpa bönder runt om i Sverige att hitta kärleken i sina liv.

Lindorff är också väldigt aktiv på Instagram, där hon delar mig sig bilder från hennes vardag och jobb. Och där får hon oftast ganska positiva kommentarer och meddelanden.

– Jag har en väldigt snäll publik, nu tar jag i trä. Väldigt uppmuntrande och glada människor för de vet att jag älskar kärlek, människor och mat. Jag är ganska ofarlig och oprovocerande, säger Lindorff till Nyheter24.

De flesta kommentarerna som tv-profilen får handlar mest om Bonde söker fru och att folk tycker att hon verkar vara en bra mamma. 

– Jag blir glad av de flesta kommentarerna, säger Lindorff.

Får dickpics på Instagram

Har du fått elaka kommentarer också?

– Nej, men jag får snuskbilder och sånt ibland. Men det kanske hör till. 

Vad är det för bilder då?

– Dickpics. Jag tycker att det är en form av trakasserier och vill man att jag ska studera det där organet noga så är det ju inte lönt att de skickar de egentligen, för det är jag inte intresserad av. 

Bonde söker fru har säsongspremiär 25 september och sänds på TV4 och TV4 play!

Linda Lindorff i Bonde söker fru
Linda Lindorff får en del oönskade bilder på Instagram. Bildkälla: Anders Wiklund/TT