Lördag 28 Maj
Stockholm

Obehagliga fynden hos Madeleine McCanns misstänkte mördare

Obehagliga-fynden-hos-Madeleine-McCanns-misstankte-mordare
Obehagliga fynden hos Madeleine McCanns misstänkte mördare. Foto:

Christian Brückner är huvudmisstänkt i Madeleine McCann-fallet. Polisen har gjort flera obehagliga fynd i Brückners hem. Bland materialet finns bilder på en femårig flicka som Brückner förgripit sig på, rapporterar Daily Mail.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Den tragiska historien om försvunna Madeleine McCann fortsätter. Under åren som gått sedan flickan försvann har många ledtrådar och teorier dykt upp – men Maddie är fortfarande borta. 

Men nu verkar tyska polisen äntligen vara någonting riktigt på spåren. 43-årige tysken Christian Brückner är huvudmisstänkt, och han har tidigare dömts för övergrepp på barn och barnpornografibrott flera gånger. 

Polisen är så säkra på sin sak att statsåklagaren Hans Christian Wolters skrev ett brev till Maddies föräldrar tidigare i år. I brevet bekräftar han att deras dotter är död – läs mer om det här.

Det var i samband med att polisen utredde honom för ett annat brott år 2013 som polisen gjorde riktigt obehagliga fynd hemma hos Brückner, rapporterar Daily Mail. Det uppdagades att han förgripit sig på sin flickväns dotter, då fem år gammal. Han hade tagit bilder på flickan, som hittades på hans laptop.

Dessutom hittade polisen hundratals barnporrbilder och 38 stycken filmer med övergrepp mot både pojkar och flickor. 

För brotten dömdes han till 15 månaders fängelse. I nuläget är sitter Brückner åter i fängelse, för narkotikabrott och våldtäkt. 

Polisen och åklagaren har båda valt att inte gå ut med några detaljer kring varför just Brückner misstänks för brottet, men han bodde i Portugal 2007 när Madeleine McCann försvann. Enligt uppgifter ska han också ha berättat för folk på en bar att han ligger bakom Maddies försvinnande.

I somras undersökte polisen en kolonistuga i närheten av Hannover, där Brückner bodde strax efter McCanns försvinnande, skriver Daily Mail.

Om fallet Madeleine McCann

Lilla Maddie var tre år när hon försvann den 3 maj 2007. Hon låg då och sov i Algarve, Portugal, där familjen var på semester. Fallet är ett av de mest omskrivna någonsin, men flickan har fortfarande inte hittats. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela