I resväskan fann polisen sedan mänskliga kroppsdelar
I resväskan fann polisen sedan mänskliga kroppsdelar - Foto: TikTok, Appstore

Ungdomar på TikTok filmade när de hittade resväska – innehållet är chockerande

Några ungdomar fann en svart resväska vid en strand i Seattle. När de öppnade den ringde de snabbt polisen. Vad som låg i chockerade alla inblandade.


Randonautica kallas appen som blivit otroligt populär bland ungdomar på internet. Meningen med appen är egentligen ganska oklar; den ger dig slumpartat några koordinater som du då får välja om du vill åka till eller inte. 

På Appstore förklaras Randonautica som en möjlighet för dig att "bryta ditt öde", vilket "kan leda till meningsfulla upplevelser och skapa roliga minnen när du reser runt om i världen".

Fann resväska

Men för några ungdomar på TikTok, som filmade upplevelsen, blev det nog inte särskilt roligt när de insett vilka koordinater appen gav dem.

I en video som har över tre miljoner likes, filmar de när de anlänt till platsen som appen visat dem. Det är vid en strand i Seattle som de upptäcker en svart resväska, och självklart väljer de att ta reda på vad som ligger i.

Mänskliga kroppsdelar

I klippet ser vi hur de öppnar resväskan, och i en text förklarar användaren som går under namnet @ughhenry, att det började stinka så fort de fick upp den. 

Inuti fann de svarta sopsäckar, och valde då att ringa till polisen som snabbt var på plats.

Det visade sig senare att polisen inlett en utredning, då mänskliga kroppsdelar hade hittats i resväskan.

Polisen fann senare ännu en resväska i vattnet, något som polisen i Seattle rapporterade om.

"Sekunden jag kom hem bröt jag ihop"

Användaren som publicerade videon förklarar i kommentarsfältet att anledningen till att han skrattar under händelsens gång, endast är hans sätt att ta sig igenom det.

"Sekunden jag kom hem bröt jag ihop. Jag kan fortfarande inte sova", skriver han.

Klippet kan du se högst upp i videospelaren!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!