Fredag 25 Jun
Stockholm

Lars miljonskuld i Lyxfällan - la över 20 000 kronor på chark

Lars i Lyxfällan
Lars miljonskuld i Lyxfällan - spenderade 20 171 kronor på chark. Foto: Bildkälla: Skärmdump från programmet

I veckans Lyxfällan-avsnitt är det färdigfestat för den ensamstående pappan Lars som dragit på sig en miljonskuld och vill ta tillbaka relationen med dottern.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I veckans avsnitt av Lyxfällan får vi får möta Lars, 36, som festat bort en mindre förmögenhet och samlat på sig skulder på hela 1 070 379 kronor. Nu har livet hunnit ikapp honom och Lyxfällans programledare Magdalena Kowalczyk kommer till undsättning för att rädda situationen.  

– Det är färdigfestat för Lars, säger Magdalena.

Köpte nya tänder till ett ex 

– Jag ville inte att de jag umgicks med skulle känna att jag var snål, säger Lars

Pengarna, som smälte som smör i Lars fickor, spenderade han främst på fest men även på sina ex-flickvänner. När han fick mycket pengar över efter att han hade sålt bostadsrätten spenderade Lars vinstskatten på lyxresor och nya tänder till ett ex. 

– När man får 650 000 kronor på kontot tänker man att man har mycket pengar som man kan spendera. Jag la ut mycket pengar på flickvänner och köpte saker, säger Lars.

Han fortsätter: 

– Ett ex betalade jag nya tänder till och vi åkte till Dominikanska republiken, Egypten och Turkiet. Så det var väldigt mycket resor ett tag. 

Lars på lyx-resa. Bildkälla: Skärmdump från programmet.

Kärleken till chark 

Innan Lars bestämde sig för att släppa den flashiga livsstilen och få hjälp av Lyxfällan la han en hel del pengar på att äta ute. Förra året spenderade han svindlande 20 171 kronor på charkuterier och restaurangmat. Totalt låg konsumtionen, som även innefattade bland annat tobak och spel, på hela 93 807 kronor. 

Förra året spenderade han svindlande 20 171 kronor på chark och restaurangmat. Bildkälla: Skärmdump från programmet

Lars vändning

Nu har verkligheten kommit ikapp Lars då han fått flytta hem till sin pappa. Han vill vända livet till det bättre då han vill vara en bra förebild till dottern vilket han även får hjälp med i programmet.  

– Jag vill ha ett boende så jag kan ha något eget och min dotter så mycket jag kan. Det är en prio att ha mer tid med henne, säger Lars.  

Tillsammans ser Magdalena och Lars ljust på framtiden.

Lars bor fortfarande kvar hemma hos pappa men ser ljust på framtiden. Bildkälla: Skärmdump från programmet

Lyxfällan sänds i TV3 klockan 20.00 och går också att se på Viaplay och Viafree.

Kommentera
Kopiera länk
Dela