Måndag 21 Jun
Stockholm

Kristina är bara 23 år gammal – och har redan 21 barn

"Jag vet inte hur många de till slut kommer bli"
"Jag vet inte hur många de till slut kommer bli". Foto: Instagram/batumi_mama

Har du svårt att få ihop livspusslet, trots att du bara har dig själv och kanske något enstaka barn att ta hand om? Då har du mött din överman i 23-åriga Kristina Ozturk. Trots sin ringa ålder har hon redan hunnit skaffa 21 barn – varav elva är biologiska.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Att ha barn så det räcker till ett fotbollslag är vanligtvis ett skämt snarare än en önskan – men annat är fallet för Kristina Ozturk, 23.

När hon träffade sin då 56-årige miljonärsmake Galip Ozturk på en semesterresa var hon en ung, ensamstående mamma till sin förstfödda dotter. 

De föll pladask för varandra, och Galip ska tidigt gjort klart för sin nya kärlek att han ville ha många barn.

Nu har 23-åringen 21 barn

Och den drömmen blev minst sagt verklig – i dagsläget har paret tio biologiska barn tillsammans. 

– Jag födde min äldsta dotter Vika själv för sex år sedan. Resten av barnen är biologiskt min och min makes men föddes av surrogatmödrar, säger Kristina enligt The Sun.

I sin Instagramprofil skriver Kristina att hon är mamma till 21 barn. Utöver hennes äldsta dotter får vi anta att de resterande tio är makens biologiska barn sedan tidigare, som hon nu är bonusmamma till. 

Paret drömmer om över 100 barn

Paret är boende i den georgiska kuststaden Batumi, där surrogatmödraskap är lagligt. Men gratis är det definitivt inte.

8 000 euro, motsvarande drygt 80 000 kronor kostar kalaset – per barn. 

Paret har på sociala medier nämnt att de skulle vilja ha 105 barn, och då skulle totalsumman landa på närmare 8,5 miljoner kronor. 

– Jag vet inte hur många de till slut kommer bli, men vi planerar definitivt inte att sluta vid 10, konstaterar den bebisgalna mamman enligt The Sun.

Kommentera
Kopiera länk
Dela