Flygbolaget erbjuder par medlemsskap i 10 000-metersklubben
Efter den 45 minuter långa flighten får passagerarna ett intyg. - Foto: Pexels och Claudio Bresciani/TT

Flygbolaget erbjuder par medlemsskap i 10 000-metersklubben

Ett flygbolag från Las Vegas har ett annorlunda erbjudande för par att ta sin relation till nästa nivå. För 995 dollar kan man hyra ett plan i 45 minuter för att bli medlem i den så kallade 10 000-metersklubben.


För 995 dollar, alltså ungefär 9000 svenska kronor, kan man boka ett plan i 45 minuter för att ha sex ombord. Flygbolaget Love Cloud, från Las Vegas, erbjuder nämligen kärlekspar att gå med i den beryktade 10 000-metersklubben, rapporterar New York Times. 

För den blygsamma summan bokar man en privatjet som är inredd med sängkläder av satin, “sexställnings-kuddar” och en specialsydd skummadrass. 

En gardin används för att avskilja passagerarna från piloten, som har på sig brusreducerande hörlurar under hela flygturen. Och ja – planet och sängkläderna städas efter varje flygtur. 

"Hjälper folk från att skilja sig"

Efter den 45 minuter långa flighten får passagerarna ett intyg om att de officiellt blivit medlemmar av 10 000-metersklubben. 

– Vi hjälper folk från att skilja sig, säger Andy Johnson, pilot och grundare av bolaget till New York Times. 

New York Times har pratat med Katherin Nguygen, 28, från Houston, Texas som är en av kunderna. Hon berättar för tidningen att hennes man gav henne upplevelsen som en födelsedagspresent. 

– Jag har alltid velat göra det, men det känns som att det bara händer i filmer. Jag trodde inte det fanns något sånt här. 

Felima Howard, 45, från Victorville, Kalifornien, fick flygturen som en försenad bröllopspresent från en vän. 

– Min man och jag var redan med i 10 000-metersklubben sedan innan, så att kunna göra det privat var toppen. Det var väldigt trevligt, lyxigt och privat, säger hon till New York Times

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!