Pedofil våldtog barn – skickade bilder på sig själv i blöja och napp
Den högra bilden är en genrebild. - Foto: Derbyshire Police och Pontus Lundahl/TT

Pedofil våldtog barn – skickade bilder på sig själv i blöja och napp

Rikki Poyser från Derbyshire spred grovt pornografiskt material på barn, varpå polisen kunde avslöja att han våldtagit en pojke. På dejtingappen Grindr fanns även bilder på honom själv i vuxenblöja sugandes på en napp.


33-åriga Rikki Poyser, från Derbyshire, England, har dömts till 17 års fängelse för våldtäkt av barn, rapporterar den lokala nyhetssidan Derbyshire Live. 

Under pseudonymen “Steve Turner” skickade Rikki Poyser bilder på små barn som deltog i sexuella aktiviteter tillsammans med vuxna till en annan sexförbrytare som kallade sig själv “Daddy boy”. Om en av bilderna, där en tvååring blir våldtagen, har Poyser skrivit “Jag vill”. 

De två männen ska ha diskuterat vad de antingen hade gjort, eller ville göra, sexuellt med barnen på bilderna. Det var så polis kunde avslöja våldtäkten Poyser dömdes för. 

– Det här är ett skrämmande fall som det inte råder några tvivel om, säger domare Jason Macadam.

Skickade bilder på sig själv i vuxenblöja

Det var när han bestämde träff med en 15-årig pojke på dejtingappen Grindr som polisen kunde ta fast honom. Detta eftersom profilen bara var ett lockbete från polisens sida. 

Till polisens lockbete sade mannen att han blev upphetsad av så kallad “adult baby diaper love” och han skickade bilder på sig själv när han hade på sig en vuxenblöja och sög på en napp. 

Paket med blöjor upptäcktes senare i Poysers bil. 

Poyser har erkänt brott, och hans advokat säger att han nu jobbar på sitt beteende genom att rannsaka sig själv och har accepterat att han har en lång väg kvar att gå, rapporterar Derbyshire Live

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!