Barnet har förts till sjukhus med ambulans.
Barnet har förts till sjukhus med ambulans. - Foto: Gorm Kallestad/NTB/TT och Johan Nilsson/TT

Förskolebarn påkört – föraren flydde från platsen

Ett barn har förts med ambulans till sjukhus efter att ha blivit påkörd av en bil i Värnamo. Bilföraren söks fortsatt av polis.


Det var vid 10.20-tiden på måndagen som polisen larmades till Forsheda i Värnamo. Ett barn, som enligt polisens hemsida ska vara i förskoleåldern, hade då blivit påkörd.

Skadade barnet fört till sjukhus

Barnet ifråga, som enligt preliminära uppgifter från polisen inte ska ha livshotande skador, fördes direkt till sjukhus med ambulans.

Polisen söker bilförare i Värnamo

Den bilist som körde på barnet ska ha lämnat platsen och vid 14-tiden uppger polisen att man ännu inte anträffat personen. 

– Vi har en aning om vem det var som körde bilen, säger Angelica Israelsson Silfver, presstalesperson hos polisen, till Aftonbladet.

/
Senaste nytt

Skjuten i Malmö inte livshotande skadad

C vill sänka skatten med 13 miljarder

Centerpartiet satsar 13 miljarder kronor på ett jobbskatteavdrag i sin skuggbudget. Två miljarder kronor mer än i regeringens budget.

Katolska kyrkan diskuterar samkönade äktenskap

Påve Franciskus har föreslagit att katolska kyrkan ska kunna välsigna samkönade par. Det har lett till kraftiga reaktioner och flera konservativa kardinaler utmanar påven.

Ryssland: Drygt 30 drönare nedskjutna i natt

Över 30 ukrainska drönare har förstörts i Rysslands västra delar under natten, hävdar Ryssland. Enligt försvarsdepartementet har även en attack mot Krim vattenvägen avvärjts.

Mordet på Tove: Nu inleds rättegången i hovrätten – flera expertvittnen ska höras

Johanna Jansson och Maja Hellman fick livstids fängelse för mordet på Tove, 21. Men när hovrätten nu prövar fallet är det med en ny åklagare, ny försvarare och nya vittnen. Dessutom har försvararen Clea Sangborn fortsatt möjlighet att gå vidare med sin jävsanmälan – och få rättegången omprövad.

Tjänstesektorn bromsar – men pristrycket består

1 timme sedan
Tjänstesektorn ser allt dystrare på framtiden och mycket tyder på att det blir ännu värre innan det vänder, enligt inköpschefsindex för tjänsteföretagen från Swedbank/Silf. Men trycket uppåt på priserna i sektorn består.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.