Golfbil körde in i träd – misstänkt rattfylla
En man är inlagd på sjukhus med allvarliga skador efter att en golfbil kört in i ett träd - Foto: Pixabay /Pexels &Johan Nilsson/TT

Golfbil körde in i träd – misstänkt rattfylla

Räddningstjänsten larmades under onsdagskvällen efter att en golfbil kört in i ett träd i Halmstad. En av männen fördes till sjukhus med allvarliga skador.


Det var under onsdagskvällen som en golfbil i Försakull, Halmstad, körde in i ett träd. Det var två män i bilen, varav en av dem fördes till sjukhus med allvarliga skador, rapporterar Hallandsposten.

Misstanke om rattfylleri 

Olyckan inträffade vid 21.30-tiden på onsdagen och ambulans skickades till platsen. Polisen misstänker nu rattfylleri. Passageraren, en man i 40-årsåldern, var inte i behov av sjukhusvård enligt polisen, men blev omhändertagen för fylleri. 

Den andre mannen som framförde golfbilen blev svårt skadad.

– Mannen har en skallfraktur och inre blödningar, säger Johan Ljung, polisens vakthavande befäl i Väst till Hallandsposten och fortsätter:

– Golfbilar är okomplicerade saker, det är en gas och en broms. Det är inte mycket som kan gå fel. Däremot är det inte så mycket som skyddar när man krockar.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tv-torn kollapsar efter rysk attack i Charkiv

Skolbuss har krockat med linjebuss – minst två till sjukhus

Två bussar har kolliderat utanför Gällivare. Enligt polisen ska den ena bussen ska kört in i den andra bakifrån på E10 i norrgående riktning i Hakkas i Gällivare kommun.

Polisen i Eskilstuna rapporterar om brand

"Brand i flerfamiljshus i Eskilstuna.", skriver polisen på sin hemsida.

Populära bryggeriet riskerar böter på 500 000 kronor

Poppels bryggeri står inför ett vite på hela 500 000 kronor. Konsumentverket har tidigare yrkat för att bryggeriet ska betala en miljon, men efter en överklagan har vitet minskat.

Åklagare: Trump orkestrerade kriminell plan

USA:s tidigare president Donald Trump orkestrerade en kriminell plan i syfte att korrumpera presidentvalet 2016, säger åklagare Matthew Colangelo. Enligt försvarsadvokat Todd Blanche har Trump inte begått några brott. Det finns inget fel med att försöka påverka ett val, säger han.

Ludmila Engquists ord chockar profilen: "Så j*vla pressad"

1 timme sedan
Ludmila Engquists karriär tog en oväntad vändning när hon började med vintersporten bob, efter att ha avslutat friidrottskarriären. Kort efteråt erkände hon att hon dopat sig. Att idén om att satsa på bob kom från Engquist själv chockar både sportprofiler och tv-makare.