Söndag 4 Dec
Stockholm

Golfbil körde in i träd – misstänkt rattfylla

Golfbil körde in i träd – misstänkt rattfylla
En man är inlagd på sjukhus med allvarliga skador efter att en golfbil kört in i ett träd. Foto: Pixabay /Pexels &Johan Nilsson/TT

Räddningstjänsten larmades under onsdagskvällen efter att en golfbil kört in i ett träd i Halmstad. En av männen fördes till sjukhus med allvarliga skador.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var under onsdagskvällen som en golfbil i Försakull, Halmstad, körde in i ett träd. Det var två män i bilen, varav en av dem fördes till sjukhus med allvarliga skador, rapporterar Hallandsposten.

Misstanke om rattfylleri 

Olyckan inträffade vid 21.30-tiden på onsdagen och ambulans skickades till platsen. Polisen misstänker nu rattfylleri. Passageraren, en man i 40-årsåldern, var inte i behov av sjukhusvård enligt polisen, men blev omhändertagen för fylleri. 

Den andre mannen som framförde golfbilen blev svårt skadad.

– Mannen har en skallfraktur och inre blödningar, säger Johan Ljung, polisens vakthavande befäl i Väst till Hallandsposten och fortsätter:

– Golfbilar är okomplicerade saker, det är en gas och en broms. Det är inte mycket som kan gå fel. Däremot är det inte så mycket som skyddar när man krockar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.