Onsdag 23 Jun
Stockholm

Erbjöd två män sex - i utbyte mot mord

Det var på en lokal pub som kvinnan raggade upp de två männen som mördade hennes make.
Det var på en lokal pub som kvinnan raggade upp de två männen som mördade hennes make. Foto: Getty Images

Kvinnan ville ha sin makes pengar till vilket pris som helst. Då raggade hon upp två män på puben och erbjöd dem sex, i utbyte mot att de mördade hennes man. Nu döms alla tre för det brutala mordet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Charlotte Collinge, 45 år, ville åt sin 61-årige makes stora förmögenhet till varje pris. När hon befann sig på en pub i den engelska staden Mansfield såg hon lösningen. Hon raggade upp två män som hon bjöd med hem till sin lyxvilla och lovade att hon skulle ha sex med dem. Men när de väl kom fram till huset sa hon till männen, 40 och 27 år gamla, att hon hatade sin make och frågade om de kände till någon som kunde mörda honom. Strax efter gick Collinge iväg för att köpa kokain. Då tog sig männen in i huset och började misshandla 61-åringen besinningslöst. 

Männen sparkade och slog mannen med verktyg. Efter misshandeln lämnades 61-åringen kvar att dö med 46 enskilda skador på hela kroppen. När kvinnan kom hem igen såg hon sin make ligga i en blodpöl, men istället för att ringa ambulans klev hon över sin döende make. Det var först en halvtimme senare som hjälpen kom efter att en orolig vän pratat med kvinnan i telefon. 

– Heregud, jag tror att jag har dödat honom, sa kvinnan när polisen anlände till huset, rapporterar Daily Mail.

Rätten menar att om Collinge ringt ambulans direkt när hon upptäckte sin make hade han aldrig dött. Under tisdagen dömdes hon till ett livstidsstraff för mordet. De två männen dömdes till 18 års fängelse vardera.
Kommentera
Kopiera länk
Dela