Polisen har spärrat av platsen där kroppen hittades. Bilder är tagen vid ett tidigare tillfälle.
Polisen har spärrat av platsen där kroppen hittades. Bilder är tagen vid ett tidigare tillfälle. - Foto: JACK MIKRUT / SCANPIX

Försvunna Sandra Andersson kan ha hittats

På Sportfältet strax utanför centrala Borlänge hittades en kvinnan död på onsdagsmorgonen. Nu tror polisen att det är försvunna Sandra Andersson.


BORLÄNGE. Vid 08.30-tiden på onsdagen hittade en privatperson kroppen i snårig terräng. Polisen larmades till platsen och området spärrades av. Under förmiddagen har man sedan jobbat med att fastställa kvinnans identitet men redan nu går polisen ut med att de misstänker att det är Sandra Andersson, 31, som man hittat.

– Vi misstänker naturligtvis att den döda kvinnokroppen är Sandra Andersson. Man kan tycka att det är konstigt att kroppen inte har hittats tidigare, men terrängen är väldigt oländig och man kan gå bara någon meter förbi platsen där hon hittades utan att upptäcka något, säger Mats Nygårds, chef för dalapolisens våldsrotel, till Dalarnas Tidningar.

Sandra Anderssons försvinnande har engagerat många bland annat Missing People Sweden som sökt efter hennes kropp.

Om det har begåtts något brott är ännu oklart. En rättsmedicinsk undersökning kommer att göras och i väntan på den kvarstår brottsrubriceringen människorov.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!