Sandra Anderson hittades vid 08.30-tiden av en person strax utanför centrala Borlänge.
Sandra Anderson hittades vid 08.30-tiden av en person strax utanför centrala Borlänge. - Foto: JACK MIKRUT / SCANPIX

Anhöriga bekräftar: Sandra Andersson hittad död

31-åriga Sandra Andersson försvann i mitten av juni. Nu bekräftar anhöriga att det var hennes kropp som hittades i onsdags.


BORLÄNGE. "De anhöriga har nu bekräftat att det var Sandra som återfanns i går. Missing People Sweden beklagar sorgen och tänker på er anhöriga. RIP Sandra. Ett stort tack till alla er som inte gett upp utan fortsatt vecka efter vecka att leta efter Sandra."

Så skriver föreningen Missing People i ett inlägg på sin Facebooksida under torsdagskvällen. Föreningen har under sökandet efter Sandra hållit i flera skallgångskedjor. 

Redan i samband med att nyheten om att en kropp hittats strax utanför centrala Borlänge i onsdags, gick polisen ut med att de misstänkte att det var Sandra Andersson man hittat.

– Vi misstänker naturligtvis att den döda kvinnokroppen är Sandra Andersson. Man kan tycka att det är konstigt att kroppen inte har hittats tidigare, men terrängen är väldigt oländig och man kan gå bara någon meter förbi platsen där hon hittades utan att upptäcka något, sa Mats Nygårds, chef för dalapolisens våldsrotel, till Dalarnas Tidningar.

När Nyheter24 når Borlängepolisens vakthavandebefäl på torsdagskvällen kan de dock inte bekräfta att det är Sandra Andersson.

– Det är inga uppgifter vi kan lämna ut nu.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!