Polisen fick in anmälan tidigt på söndagsmorgonen.
Polisen fick in anmälan tidigt på söndagsmorgonen. - Foto: HASSE HOLMBERG / SCANPIX

Kvinna våldtagen av fem män i Sundbyberg

En 20-årig kvinna överfölls och våldtogs på söndagsmorgonen: – Hon var på väg till sin bostad när fem män angrepp henne, säger Sven-Erik Olsson på Länskommunikationscentralen till Nyheter24.


Vet du något?

Personer som har uppgifter att lämna angående händelsen uppmanas att ringa 114 14.

SUNDBYBERG. Polisen fick in en anmälan om en våldtäkt vid 05:00 på söndagsmorgonen. En 20-årig kvinna var på väg hem när hon plötsligt attackerades.

– Hon var på väg till sin bostad när fem män angrepp henne, säger Sven-Erik Olsson på Länskommunikationscentralen till Nyheter24.

Våldtäkten skedde i korsningen Tulegatan och Fredsgatan. Kvinnan kördes till sjukhus och en förundersökning avseende våldtäkt har inletts. Det är i nuläget oklart om alla fem männen var delaktig i våldtäkten.

Polisen vädjar till allmänheten om tips.

– Just nu jobbar man med att få fram mer uppgifter, säger Sven-Erik Olsson.

Vid 13:30 på söndagen har man ännu inte gripit någon.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

KD vill att fler EU-länder satsar på kärnkraft

Kvinna dömdes för mord – frias i hovrätten

Den kvinna som dömdes i tingsrätten för mordet på en annan kvinna frias nu helt i hovrätten, rapporterar Göteborgs-Posten.

S: Bevaka unga kriminella dygnet runt

Socialdemokraterna vill satsa 700 miljoner kronor på att punktmarkera ungdomar på väg in i grov kriminalitet.

Trump om Ukraina: Sätt fart, Europa

Varför ger Europa inte mer pengar till Ukraina, frågar USA:s expresident Donald Trump, och Republikanerna sannolika presidentkandidat i höstens val, på sin sociala medieplattform Truth.

Spindel, ostron och rävsvans: Här är de konstigaste föremålen som glömts i taxin

1 timme sedan
Att unna sig en taxiresa för att komma fram snabbare till destinationen är inte ovanligt. Det som däremot är mer ovanligt är föremålen som glöms kvar i taxin. Uber har listat de mest unika och vanligaste sakerna som lämnats kvar efter resan, både i Sverige och globalt.

Nio års fängelse för grova brott på hotell

1 timme sedan
Flera personer greps i en uppmärksammad polisrazzia på Skänninge stadshotell i september 2023. En 26-årig man som greps vid tillslaget döms nu för grovt narkotikabrott och människorov till nio års fängelse.