Fredag 18 Jun
Stockholm

Rånade och slog ner man för att visa att han inte var polis

William Busker, 22 år gammal.
William Busker, 22 år gammal. Foto: Faksimil Facebook

William Busker, 22, ville köpa kokain men langaren krävde att han bevisade att han inte var polis. Då slog han ner och rånade en annan man.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Livets hårda skola

Buskers facebookprofil berättar att han gått på "School of Hard Knocks, University of Life", rapporterar Huffingtonpost.

NEW ORLEANS. På söndagsmorgonen på en strippklubb i New Orleans misstänks William Busker ha bestämt sig för att köpa kokain. Enligt polisens rapporter ska langaren först ha nekat Busker eftersom han misstänkte att Busker var polis. 

För att bevisa att så inte var fallet bad langaren honom att råna en 31-årig man. Busker följde då efter mannen ut ur klubben och grep tag i hans plånbok. 31-åringen försvarade sig då och Busker slog tillbaka. 

31-åringen blev svårt misshandlad och slogs medvetslös, rapporterar Fox 8. När polisen kom till platsen låg han i en pöl av blod. Mannen fördes till sjukhus och behandlades för skador i ansiktet och utslagna tänder. 

Rånaren förd till sjukhus

Busker försökte fly från platsen när polisen anlänt men blev snart stoppad.

Även Busker fördes till sjukhus då han sagt att han brutit foten när han sparkat på 31-åringen. 

Enligt vittnen ska också ett pistolskott ha avlossats i bråket men någon pistol har polisen inte hittat och den misstänkte förnekar den anklagelsen. 

William Busker är nu misstänkt för väpnat rån och misshandel. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela