Lördag 8 Maj
Stockholm

13-årig flicka inspärrad och serievåldtagen

Flyckan lyckades fly efter 15 timmar i mannens våld.
1 av 3
Flyckan lyckades fly efter 15 timmar i mannens våld. Foto: Scanpix/Google Maps
Mannen plockade upp flickan på Islev Station i Köpenhamn.
2 av 3
Mannen plockade upp flickan på Islev Station i Köpenhamn. Foto: Faksimil från Google Maps
Flickan utsattes för minst fyra våldtäkter innan hon lyckades fly.
3 av 3
Flickan utsattes för minst fyra våldtäkter innan hon lyckades fly. Foto: SCANPIX

Ett brutalt våldtäktsfall har skakat om Danmark på fredagen. En 40-årig man misstänks ha spärrat in en 13-årig flicka och utsatt henne för grova sexuella övergrepp.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Slog henne flera gånger

När mannen fått in flickan i lägenheten band han fast henne i sängen genom att sätta remmar runt hennes handleder. Därefter ska han ha slagit henne flera gånger  med öppen handflata.

Utöver våldtäkterna ska hon även ha tvingats att genomföra andra sexuella handlingar.

KÖPENHAMN. En 40-årig man har anhållits misstänkt för våldtäkt mot barn, misshandel samt människorov i Köpenhamn. Enligt polisen har han hållit en 13-årig flicka inspärrad i över 15 timmar och utsatt henne för upprepat våld och sexuella övergrepp.

Mannen ska ha träffat flickan på Islev Station i Köpenhamn under torsdagskvällen.

Det är enligt Ekstrabladet oklart vilken relation mannen och flickan har samt varför de träffades. Men när flickan kommit in i mannens bil började en flera timmar lång mardröm.

Lyckades fly från mannen

Flickan kördes till mannens lägenhet där hon spärrades in och bands fast i en säng. Därefter utsattes hon för minst fyra våldtäkter under hot och våld. Vid ett tillfälle ska mannen ha tagit ett struptag på henne så att hon var nära att svimma.

Först klockan nio på morgonen, 15 timmar senare, lyckades hon på oklart vis fly från lägenheten och kontakta polis. Köpenhamnspolisen är mycket förtegen om händelsen men bekräftar att mannen har anhållits misstänkt för människorov, misshandel och våldtäkt mot barn, det skriver Ekstrabladet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela