Teve-spelandet urartade.
1 av 4
Teve-spelandet urartade. - Foto: SCANPIX
Mannen orkade inte ha sex.
2 av 4
Mannen orkade inte ha sex. - Foto: SCANPIX/SWEDEN
De hade slagit vad om sex när de spelade tevespel.
3 av 4
De hade slagit vad om sex när de spelade tevespel. - Foto: SCANPIX / AP
Istället sköt han henne i huvudet.
4 av 4
Istället sköt han henne i huvudet. - Foto: SCANPIX / Ap

Ex-polisen sexbråkade med frun efter teve-spel – sköt henne i ansiktet

Efter tv-spelsförlusten skulle paret ha sex. Men ex-polisen orkade inte. Nu åtalas han, misstänkt för dråp på sin egen fru.


Säger att kniven borde ha tappts

Experten William Currie säger att det är ologiskt att Kalmring hittades med en kniv i handen.

Skottet som träffade henne var omedelbart dödande.

Det gör att hon borde ha tappat kniven i fallet säger Currie.

Dessutom så har hennes handflata vänds så att kniven skulle ligga kvar i handen, säger Currie enligt Penticton Herald.

KELOWNA. Keith Wiens, 57, en före detta polis, spelade Nintendo Wii med sin fru och slog vad om olika sexuella tjänster, beroende på spelets utgång. Den här gången förlorade den före detta polisen och när han gick för att lägga sig att sova hittade han en mängd sexleksaker. Sexleksaker som ska ha placerats på kudden av frun Lynn Kalmring, 55.

Ville sova

Men Wiens flyttade dessa åt sidan och la sig för att sova ändå eftersom att han ville vila upp sig inför en golfrunda morgonen efter. Då ska Kalmring, enligt Wiens, ha ifrågasatt om han över huvud taget var attraherad av henne, och strax efter gått till attack med en kniv – varpå den före detta polisen sköt henne i huvudet. Skottet träffade strax under Kalmrings vänstra öga och hon dog omedelbart. "I självförsvar", hävdar han själv, enligt Pentiction Western News.

Fejkade bevis

Något som han också uppgav när han ringde till larmcentralen och meddelade att han skjutit sin fru.

Men William Currie, en rättsmedicinsk expert som vittnar under rättegången, hävdar att den kniv som hittades i Kalmrings hand sannolikt placerats där i efterhand, något som gör Wiens historia betydligt mindre trovärdig, skriver Pentiction Western News.

Åtalas

Vittnar vid rättegången gör även Kalmrings syster, Shelley Pertelson, som hade telefonkontakt med Kalmring under kvällen. Systern säger att Kalmring berättade att hon hade slängt pengar och sin vigselring på Wiens. Pertelson ska då ha uppmanat Kalmring att lämna huset och ta in på hotell men bara minuter senare sköts hon till döds. 

Wiens åtalas nu för dråp.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

C: KU-anmäler Kristersson och Pourmokhtari

Bjuder in alla partiledare om hot mot EU-val

Statsminister Ulf Kristersson (M) bjuder in alla partiledare till ett möte med det Nationella säkerhetsrådet för att informera om risken för otillbörlig påverkan inför EU-valet i juni.

Miljöpartiet KU-anmäler Bohlin

Miljöpartiet KU-anmäler ministern för civilt försvar Carl-Oskar Bohlin (M). Detta efter hans agerande i samband med att en anställd avskedades från Energimyndigheten.

Storm slår hårt mot Ukrainas sköra elsystem

Tiotusentals människor är utan ström i Ukraina sedan starka stormvindar och skyfall lett till ytterligare skador på landets energiinfrastruktur.

Samband mellan sprängningar utreds – kvinna dog

Åklagare ser samband mellan den dödliga explosionen i Storvreta och sprängningar i Hässelby respektive Linköping i september. Ärendena utreds nu ihop.

10 yrken där du får jobb direkt – och lön på upp till 35 000 i månaden

Det är lågkonjuktur, men det betyder inte att det är nattsvart på arbetsmarknaden för det. Nyheter24 listar tio yrken där möjligheterna till jobb är stor.