Polisen fick in en ovanlig anmälan.
1 av 3
Polisen fick in en ovanlig anmälan. - Foto: TT NYHETSBYRÅN
Knarket var alldeles för dåligt tyckte mannen.
2 av 3
Knarket var alldeles för dåligt tyckte mannen. - Foto: AP / TT
Polisen la ut historien på Facebook.
3 av 3
Polisen la ut historien på Facebook. - Foto: TT NYHETSBYRÅN

Tyckte knarket var för dåligt – gick till polisen för att anmäla säljaren

Det här kan vara en av historiens mest korkade polisanmälningar.


Polisen i Växjö la idag ut en status på deras Facebook där de beskriver hur en man kom in på polisstationen för att göra en anmälan. Mannen tyckte att knarket som han hade köpt var för dåligt, och därför ville han anmäla den som sålt det till honom. I sista stund lyckades dock mannen ge sig av innan han blev gripen.

Polisen fortsätter inlägget på Facebook med att skämta om att personer gärna får komma in och klaga på sin narkotika, och berätta vem de har köpt det av.

Aldrig varit med om något liknande

Kvällsposten har pratat med polisen Scott Goodwin som skrev inlägget, och enligt Scott har han aldrig varit med om något liknande.

– Under mina 20 år som polis har det aldrig hänt förut att någon kommit fram och velat reklamera sitt knark, säger han till tidningen.

Polisen har fått viss kritik för att skriva så skämtsamt om det som hände, men till Kvällsposten säger Scott att han bara ville att folk skulle dela inlägget. Det verkar verkligen ha lyckats, polisens inlägg har blivit en succé på Facebook med tusentals delningar.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skott mot bostad i Örgryte

1 timme sedan

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

2 timmar sedan
Den Hamasallierade shiamilisen Hizbollah har avfyrat raketer med tunga stridsspetsar mot städer i norra Israel – för första gången uttryckligen mot civila mål.

Polisen rapporterar om misshandel, Kristianstad

2 timmar sedan
"Man misshandlad av ett flertal personer", skriver polisen på sin hemsida.

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

3 timmar sedan
Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

igår 21:32
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

igår 21:10
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.