Föräldrarna till häktade kvinnan i Lisa Holm-fallet talar ut

- 17/06/2015, 09:58 -
Lisa Holm.
1 av 5

Föräldrarna har pratat med Aftonbladet.

TT

Skaraborgs tingsrätt.
2 av 5

Häktningsförhandlingarna skedde under tisdagseftermiddagen.

tt bild

Misstänkta mördare.
3 av 5

Lisa Holm blev 17 år gammal.

tt bild

Misstänkta för mordet på Lisa Holm.
4 av 5

Bröderna är misstänkte för mord, samtidigt som en kvinna är misstänkt för skyddande av brottsling. Här en bild från bröllopet mellan en av männen och kvinnan.

Mord.
5 av 5

Caféet där Lisa Holm jobbade.

TT bild

Dottern misstänkts för grovt skyddande av brottsling och svärsonen misstänks för mordet på Lisa Holm

Under tisdagen, samtidigt som häktningsförhandlingar pågick mot de misstänkta i fallet med 17-åriga Lisa Holm, träffade Aftonbladet föräldrarna till den 34-åriga kvinna som misstänks för grovt skyddande av brottsling i hennes hemland Litauen.

– Min dotter eller någon av de andra två kan inte ha någonting att göra med det som har hänt, säger mamman till tidningen om misstankarna mot hennes dotter, svärson och hans bror.


Bild: TT

De säger att dottern haft en trygg uppväxt och aldrig haft problem med polisen. Att hon haft bra betyg och att allt som nu händer kommer som en chock.

– Jag är riktigt ledsen över att detta händer. Jag försöker att tänka logiskt, om de hade haft något med det här att göra hade de inte pratat om det. De måste vara oskyldiga, säger mamman till Aftonbladet.

För tidningen berättar också mamman att dottern för drygt ett år sedan jobbat som städare på det café där även Lisa Holm arbetade.

– Men hon kände inte flickan, säger mamman till Aftonbladet.

Bild: TT