Lisa Holm kände sig betraktad – av misstänkte mördaren

- 02/09/2015, 07:39 -
Nerijus Bilevicius.
1 av 5

Nya uppgifter.

tt bil/montage

Kaféet där Lisa Holm jobbade.
2 av 5

Kaféet där Lisa Holm jobbade.

tt bild

Lisa Holm blev bara 17 år gammal.
3 av 5

Lisa Holm blev bara 17 år gammal.

tt bild

Lisa försvann utanför Kinnekulle i Västergötland.
4 av 5

Lisa försvann utanför Kinnekulle i Västergötland.

tt bild

Blomberg där Lisa hittades.
5 av 5

Blomberg där Lisa hittades.

TT Bild

Nu kommer nya uppgifter fram i fallet Lisa Holm – via tv-programmet "Nya Efterlyst".

I kväll har tv-programmet "Nya Efterlyst" premiär och i det första avsnittet pratar man bland annat om mordet på 17-åriga Lisa Holm. Enligt Expressen kommer man då även att presentera nya uppgifter – som att Lisa och hennes kollegor kände sig betraktade av den nu häktade 35-åringen och hans bror.

Detta då de jobbat på taket av den lada som ligger mittemot det café där Lisa arbetade och försvann ifrån.

Bild: TT

Samma lada som det första fyndet efter Lisa gjordes i efter hennes försvinnande. I "Nya Efterlyst" berättar också åklagaren Lars-Göran Wennerholm om hur man kom den nu misstänkte 35-åringen på spåren – och berättar att misstankar tidigt riktades mot 35-åringen och hans bror då flera personer upplevde att de betedde sig konstigt under sökandet efter Lisa.

– Så kan man säga. Man hittade också tidigt tillhörigheter till Lisa Holm i den här ladan och på andra platser. Platserna är inte så tillgängliga för vem som helst och då blir kretsen man kan titta på ganska begränsad, säger Wennerholm enligt Expressen.

Bild: TT

I Nya Efterlyst intervjuas även chefen på caféet där Lisa arbetade, Lena Svedung, om hur chockade hon och hennes kollegor blev när bröderna greps.

– Det här är personer som vi har sett i stort sett dagligen. Killarna har ju suttit där uppe på taket, säger hon enligt Expressen.