Stockholm

Lundapolisen bjöd på allsång i natten

Poliserna höll i allsång som Petra Marklund
Poliserna höll i allsång som Petra Marklund. Foto: Linus Sundahl-Djerf/SvD/TT

Människor gör misstag, så även polisen. Ibland går det bra och misstagen resulterar i en rolig historia dagen efter. Så var fallet för Lundapolisen som under en natt bjöd på ofrivillig allsång.


Läs mer

"Ett uppriktigt förlåt torde nog vara det enda som duger".

Så börjar ett inlägg på Lundapolisens instragram som publicerades under dagen. Bakgrunden är en ofrivillig allsång som kan ha stört boende på sträckan mellan Löberöd och Hörby. Polisen var ute och åkte när de av misstag bjöd på sång i bilens högtalarsystem.


Bildkälla

Boven i dramat var en läskburk som lyckades trycka in den knapp som får högtalarna att ljuda. I vanliga fall sitter knappen dold bakom paneler, men inte denna gång.

"Ni som bor längs med sträckan Löberöd-Hörby och i natt har hört tveksamma försök till stämsång av både musikal och barbershopkaraktär; Förlåt!!!! Jag och Devil har lärt oss en läxa och ska fortsättningsvis undvika det publika rummet med sång, åtminstone i tjänsten.", skriver Lundapolisen på instagram.

Bland kommentarerna möts Lundapolisen av positivt gensvar. Ingen verkar allt för arg för att natten blivit störd av den ofrivilliga sången, eller så ligger dessa människor och tar igen den sömn de missade under natten.

Är det bra att poliserna är aktiva på instagram?
Tack för din röst!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.