- Foto: Nyhetswebben.se / Niklas Luks/TT

Man häktad för mord efter MC-uppgörelse

En 20-årig man mördades i vad som misstänks varit en uppgörelse mellan MC-gäng. Nu har en person gripits.


En 31-årig man har häktats för mord och mordförsök i Norrköping för två veckor sedan. Dåden uppges ha kopplingar till en pågående konflikt mellan mc-klubbar i staden och av säkerhetsskäl hölls häktningsförhandlingen i polishuset.

– Den enda kommentaren jag har är att vi bestred häktningsyrkandet, sedan får man dra vilka slutsatser man vill av det, säger 31-åringen advokat Peter Lindqvist till TT.

Mannen är tidigare dömd för våldsbrott och greps odramatiskt på annan ort i fredags. Ytterligare en man är anhållen i sin frånvaro för dåden.

Mordoffret vid skottlossningen i området Hageby den 26 januari var en 20-årig man. Både han och 34-åringen som utsattes för mordförsök har funnits i kretsarna kring mc-gänget Outlaws.

34-åringen är också misstänkt för mordförsök vid samma tillfälle. Knivar beslagtogs på platsen och enligt åklagaren försökte han på något sätt försvara sig.

MC
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Då kan bitcoinutbudet halveras

1 timme sedan

Polisen rapporterar om brand, Nacka

1 timme sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

1 timme sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

1 timme sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

2 timmar sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

2 timmar sedan
Borgmästare Jorge Maldonado i gruvstaden Portovelo i Ecuador sköts till döds på fredagen. Det är det tredje mordet på borgmästare i landet inom en månad.