Det var på måndagseftermiddagen som polisen fick in ett larm om att en man skjutits i en lägenhet i Akalla i västra Stockholm.
1 av 3
Det var på måndagseftermiddagen som polisen fick in ett larm om att en man skjutits i en lägenhet i Akalla i västra Stockholm. - Foto: TT BILD
Mannen ska ha blivit skjuten i båda benen och har förts till sjukhus.
2 av 3
Mannen ska ha blivit skjuten i båda benen och har förts till sjukhus. - Foto: TT
Polisen jagar nu en person misstänkt för brottet. Gärningsmannen ska enligt uppgift ha burit en grön jacka och en röd mössa.
3 av 3
Polisen jagar nu en person misstänkt för brottet. Gärningsmannen ska enligt uppgift ha burit en grön jacka och en röd mössa. - Foto: Hasse Holmberg / SCANPIX

Efter skottdrama i lägenhet – polisen har gripit en man

En skottskadad man har hittats i en lägenhet.


Det var på måndagseftermiddagen som polisen fick in ett larm om att en man skjutits i en lägenhet i Akalla i västra Stockholm, skriver Aftonbladet.

Mannen ska ha blivit skjuten i båda benen och har förts till sjukhus. Polisen jagade en misstänkt gärningsman som enligt uppgift ska ha burit en grön jacka och en röd mössa.

Vid halv fem-tiden kunde polisen gripa mannen.

– Man kan säga att det är i närområdet, men omständigheterna känner jag inte till, säger Sven-Erik Olsson, presstalesperson vid Stockholmspolisen, till Aftonbladet.

Man
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!