MANNEN ÄR GRIPEN OCH DÄRFÖR PIXLAS BILDEN. Nu har polisen släppt bild på en man som misstänks för att ha knuffat ner en annan man på tunnelbanespåret vid en perrong i T-Centralen i Stockholm under tisdagskvällen.
MANNEN ÄR GRIPEN OCH DÄRFÖR PIXLAS BILDEN. Nu har polisen släppt bild på en man som misstänks för att ha knuffat ner en annan man på tunnelbanespåret vid en perrong i T-Centralen i Stockholm under tisdagskvällen. - Foto: Polisen

Här är mannen som jagas för t-baneknuffen

Känner du igen honom?


Det var vid klockan 22.10 på tisdagskvällen som en man i 25-årsåldern hamnade på tunnelbanespåret vid T-centralen i Stockholm. Mannen, som ska ha varit på perrongen tillsammans med sin fru, blev sedan påkörd av ett tåg.

Nu har polisen släppt en bild från en övervakningsfilm på en annan man som misstänks för att ha knuffat ner mannen på tunnelbanespåret.

Enligt Aftonbladet skriver polisen följande i sin efterlysning:

"I den pågående utredningen angående mordförsök på T-centralen den 31 maj 2016 vid 22:09 söker polisen identitet på mannen. Mannen kan misstänkas för brottet. Brottsoffret vårdas på sjukhuset för sina skador.

Vet du vem mannen är eller har andra uppgifter som kan hjälpa polisen i sitt fortsatta arbete önskar vi att du hör av dig via 114 14 eller via mejl på adress registrator.stockholm@polisen.se och skriv då gärna T-centralen i ämnesraden”.

Känner du igen den honom? Hör av dig till polisen!

UPPDATERING: Mannen är gripen – du kan läsa mer om gripandet då mannen satt på en parkbänk i Rinkeby utanför Stockholm här.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!