Hjältepolisen räddar mamman och barnen när pappan försöker döda dem

Mammans ex klev plötsligt in huset och började skjuta mot henne och skrek att hon skulle dö.


En polis i Florida riskerade sitt liv för att rädda en mamma och hennes tre barn när deras pappa börjat skjuta mot dem inne i huset.

Mamman, Victoria, larmade polisen när han tog sig in i huset. Hon sa att han betedde sig galet, plötsligt hördes ett skrik och sedan blev det tyst.

När polisen kom till platsen hördes skott men polismannen Justin Ferrari sprang rakt in i elden för att rädda Victoria som låg skadad på marken, efter att hon hade blivit skjuten i benet.

I huset fanns fortfarande hennes tre barn. När Justin hade sett till att Victoria var i säkerhet fick han barnen att börja springa mot honom från huset. Mamman vårdas nu på sjukhus för sina skador och tack vare den modiga polisen överlevde alla.

Exmannen som sköt mot familjen sköt också mot polisen två gånger under händelsen innan han gav upp. Nu är han åtalad för mordförsök, skriver Daily Mail.

Läs också om polisen som räddade livet på hundratals när han försökte gripa självmordsbombaren.

Vill du se fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ditt snus kan försvinna – här är hela listan

Misstänkt våldtäkt utomhus – man i 20-årsåldern anhållen

Natten till fredagen greps en man misstänkt för våldtäkt i Åre. Mannen, som är i 20-årsåldern, är nu anhållen av åklagare. Polisen har genomfört förhör med vittnen, den misstänkte och offret, som är en kvinna. Man har också fotodokumenterat den misstänkta brottsplatsen.

Morgonens nyheter 29 mars

Här kommer morgonens nyheter i korthet.

Tyskt pollen drar in över Sverige i påsk

Björken blommar inte än. Ändå kan den känslige åka på en pollensmäll under påsken. Förklaringen ligger i luftströmmen söderifrån.

Tidig eller sen påsk – fullmånen avgör

Julen inträffar punktligt varje år. Men påsken? Där kan det skilja en månad. Anledningen är lika mycket religiös som astronomisk.

Biden fick hjälp av Obama och Clinton på scen

1 timme sedan
USA:s president Joe Biden fick på torsdagskvällen sällskap av sina företrädare Barack Obama och Bill Clinton vid ett insamlingsevenemang i New York på torsdagskvällen. De tre deltog i ett samtal där allvar blandades med skämt, modererat av Late Night-programledaren Stephen Colbert.