12-årig flicka kidnappades – skickade mardrömslikt sms till familjen

- 05/08/2016, 21:43
Den 12-åriga flickan anmäldes försvunnen 20:e juni i år.
1 av 3

Den 12-åriga flickan anmäldes försvunnen 20:e juni i år.

Missing Persons America / polisen

Hon försvann spårlöst.
2 av 3

Hon försvann spårlöst.

Missing Persons America

Efter en månad kom äntligen ett livstecken från henne, men det var varje förälders värsta mardröm. Den här mannen hade hållit henne fången.
3 av 3

Efter en månad kom äntligen ett livstecken från henne, men det var varje förälders värsta mardröm. Den här mannen hade hållit henne fången.

Polisen

Den 12-åriga flickan försvann från sitt hem. En månad senare skickade hon ett sms till familjen. Det var det värsta tänkbara meddelandet.

Den lilla 12-åriga flickan – vars namn skyddas av säkerhetsskäl – lyssnade på musik utanför sitt hem i Bexar County, Texas, den 20:e juni i år. Den dagen skulle hela hennes liv ta en ofattbart brutal vändning.

Enligt hennes farfar drömde hon om att bli veterinär. Hon räddade duvor som trillade ur sina bon och såg till att de blev starka nog att lära sig flyga och bli självständiga. Hon var helt enkelt som vilket empatiskt barn som helst med ljusa framtidsdrömmar.

Men just den här sommardagen försvann hon plötsligt utan förvarning. Inom en timme var hon anmäld som försvunnen, men myndigheterna kunde inte hitta något spår av henne.

Förrän plötsligt, en månad senare, när hennes familj äntligen fick ett levnadstecken i form av ett sms.

– Hon hade tagit en bild av sig själv, där det syntes att hon hade blivit slagen. Till sin pappa skrev hon att hon ville komma hem, men att de inte tillät henne att göra det, säger hennes farfar till Kens5.

Till slut lyckades man spåra hennes kontaktförsök till ett hotel nära Nashville, Tennessee. Där påträffades hon tillsammans med Tavarie Anthony Williams, 36 år. Han arresterades på plats, misstänkt för att ha sålt henne som prostituerad och hållit henne fången mot hennes vilja.

Bildkälla

Enligt myndigheter ska Williams ha stött på flickan i staden San Antonio och erbjudit henne skjuts hem, men istället kört henne till Nashville. Frågan är bara hur hon hamnade i San Antonio från första början. Polisen utesluter inte att det finns fler misstänkta inblandade i hennes försvinnande.

Enligt James Keith, talesperson på Blount County Sheriff's Office, finns det vissa misstankar riktade mot barnets mamma, men det är för tidigt att dra vidare slutsatser om den saken.

Den unga flickan blev slagen, utsatt för trafficking och svält under en hel månad. När hon hittades hade hon magrat av rejält. Hon är nu placerad i fosterhem under den pågående utredningen och får terapi, men har även kontakt med sin farfar.

– Jag sa till henne att nu måste du lära dig att göra som fåglarna du har hjälpt. Du måste ta dig upp och lära dig flyga igen, säger barnets farfar till Kens5.

Läs också om den fyraåriga pojken från Finland som försvann för två år sedan men nu mystiskt har hittats vid liv.

Oroas du över barns säkerhet här i Sverige?