Söndag 14 Aug
Stockholm

Jenna hade sex med en pitbull – nu frias hon i rätten

Jenna Louise Driscoll, 27, har erkänt sig skyldig till tidelag med en pitbull. Nu slipper hon fängelsestraff. (Bilden på hunden är en genrebild)
1 av 3
Jenna Louise Driscoll, 27, har erkänt sig skyldig till tidelag med en pitbull. Nu slipper hon fängelsestraff. (Bilden på hunden är en genrebild). Foto: TT BILD / Rex
Det var i samband med ett narkotikatillslag som polisen hittade filmerna i hennes mobil.
2 av 3
Det var i samband med ett narkotikatillslag som polisen hittade filmerna i hennes mobil. Foto: Rex
Hunden hon hade sex med var av rasen pitbull. Obs, bilden är en genrebild.
3 av 3
Hunden hon hade sex med var av rasen pitbull. Obs, bilden är en genrebild. Foto: TT BILD

Hennes sexfilmer har fått människor över hela världen att reagera med stor avsky. Nu slipper hon fängelse för brottet.

Kommentera (58)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Nyheter24 rapporterade i förra veckan om Jenna Louise Driscoll, 27 från Brisbane i Australien. Hon anklagades för tidelag efter att polisen hittade tre filmer föreställande henne där hon hade sex med en pitbull.

Själv menade hon att hon spelade in filmerna för att göra sin pojkvän upphetsad. Men att ha sex med djur är trots allt olagligt.

Dessutom har hon gjort sig skyldig till narkotikainnehav och misshandel med en gaffel. Hon har även bitit ett barn vid två tillfällen.

Under domstolsförhandlingarna mot henne stämplades sexfilmerna med hunden som "motbjudande och fullständigt omänskliga."

Hennes fall har fått stor uppmärksamhet i media och allmänheten har rasat över handlingen mot djuret.

I dag föll domen mot den unga kvinnan, hon fälldes för misshandel och narkotikahandel. Däremot fick hon bara villkorlig dom för sexfilmerna med hunden som spelades in 2014. Med andra ord slipper hon fängelsestraff.

Rätten menar att hon redan har fått lida tillräckligt efter att filmerna upptäcktes. Hennes försvarsadvokater presenterade flera listor över Google-resultat och nyhetsartiklar där Jenna Louise har fått utstå mycket hat och skam. Till en psykolog ska hon ha sagt att filmerna har förstört hennes liv.

Trots den friande domen visade domaren Terry Martin väldigt lite sympatier för hennes lidande och menade att reaktionerna från allmänheten är att vänta med tanke på hennes grova brott.

Enligt Daily Mail UK drog Jenna Louise en tydlig suck av lättnad när hon fick beskedet i rättssalen under dagen.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Kristy-Ann som skulle ta en selfie med sin kompis mobil, när hon upptäckte något alldeles fruktansvärt.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Borde straffet för tidelag vara hårdare?
Tack för din röst!
Kommentera (58)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.