Här tar pedofiljägarna våldtäktsmannen på bar gärning

- 30/01/2017, 10:55 -

Mannen chattade med vad han trodde var en tolvårig flicka. Nu har han dömts till fängelse.

En 44-årig man, som tidigare dömts för två våldtäkter, har fångats av pedofiljägare efter att han försökt träffa en tolvåring som han träffat online.

Mannen, som bor i Hitchin i England, visste att flickan var minderårig. Det han inte visste var att flickan inte fanns på riktigt, och att det i själva verket var pedofiljägarna i The Hunted One som han pratade med.

Mannen arrangerade ett möte med flickan, men när de skulle träffas så möttes han istället av The Hunted One. Du kan se hur det gick till i klippet ovan.

Den dömde våldtäktsmannen chattade med den fiktiva flickan i flera månader, och skickade flera meddelanden där han erbjöd henne sex.

44-åringen, som tidigare spenderat sex år i fängelse för två våldtäkter på kvinnor som var 18 och 19 år gamla, har nu dömts för händelsen. Straffet blev fyra år i fängelse, det rapporterar Metro UK.

--

Det här är inte första gången killarna i The Hunted One fångar en sexförbrytare. Se även det här klippet, där de tar fast en 38-åring som hade tänkt ha sex med en elvaårig flicka.

Borde straffet vara strängare?