- Foto: Polisen

Här stjäl gänget diamanter värda 18 miljoner kronor

Polisen letar fortfarande efter tjuvarna som genomförde den spektakulära kuppen.


Ett gäng stal diamanter och guld till ett värde av över 18 miljoner kronor. Kuppen kunde genomföras efter att gärningsmännen slagit upp ett hål i väggen till juveleraren.

Bland föremålen som stals i butiken i London den 10 juli fanns halsband, armband och örhängen. Övervakningskameror fångade kuppen på video. Polisen har nu släppt bilderna, och du kan se hur det gick till i klippet ovan.

Polisen har ännu inte kunnat arrestera någon för stölden, och försöker nu ta hjälp av allmänheten för att sätta dit tjuvarna. Det rapporterar Mirror.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

SMHI: Risk för extra besvärligt väglag

Klimatförändring bakom extrem värmebölja i Mali

I nästan en vecka steg temperaturerna långt över 40 grader och mer än hundra människor dog. Den extrema värmeböljan i Sahel och Västafrika hade varit osannolik utan klimatförändringen, enligt en ny studie.

Barn som ber föräldrar swisha får sällan nej

Nästan vart tredje barn mellan 8 och 18 år ber regelbundet sina föräldrar om pengar via Swish – och 70 procent av dem får nästan alltid sin vilja igenom, visar en ny undersökning. Man gör nog både sig själv och sitt barn en björntjänst om man swishar lite till höger och vänster, säger Ica-bankens vardagsekonom Magnus Hjelmér.

Här är namnen att ha koll på i Trumprättegången

Den är historisk i flera avseenden. För första gången pågår en brottmålsrättegång mot en före detta president i USA. I centrum för processen mot Donald Trump står utbetalningar till bland annat en porrskådespelare, för att få henne att hålla tyst om känslig information. Trump nekar till samtliga 34 åtalspunkter. Här är personerna att ha koll på.

Gruvbolag får leta mineral på samebys område

Ett gruvbolag får rätt att leta mineraler i ett område väster om Kiruna trots motstånd från Gabna sameby, rapporterar SVT Sápmi.

Per Anger-priset till kambodjansk fackledare

Den kambodjanska människorättsförsvararen Sithar Chhim tilldelas årets Per Anger-pris för sin kamp för bättre villkor för landets arbetare.