En man i 50-årsåldern har anhållits misstänkt för mordförsök efter storbråk i Göteborg.
En man i 50-årsåldern har anhållits misstänkt för mordförsök efter storbråk i Göteborg. - Foto: Johan Nilsson/TT

Man anhålls för mordförsök – efter storbråk i Göteborg

Under månadskvällen tillkallades polis till en adress i Göteborg efter att ett större bråk utbrutit mellan 4-5 män. Nu har en man i 50-årsåldern anhållits misstänkt för mordförsök.


Efter klockan 18.00 på måndagskvällen larmades polisen om ett slagsmål på Doktor Sydows gata i Göteborg. Enligt uppgifter till polisen ska 4-5 män ha varit inblandade. 

Hammare och järnrör hittades efter bråket

När en patrull anlände till adressen anträffades en hammare och ett järnrör som tros ha använts vid bråket. 

På platsen fanns också två skadade män, varav en fördes med ambulans till Sahlgrenska sjukhuset. Senare under kvällen uppgav polisen att mannen som förts till sjukhus, och som är i 45-årsåldern, är allvarligt skadad. 

Man anhålls misstänkt för mordförsök

Tidigt under tisdagsmorgonen hämtade polisen en man i 50-årsåldern för förhör och kort därpå anhölls mannen misstänkt för mordförsök. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bil misstänks ha sprängts i Landskrona

Sveriges Radios app ligger nere

Sveriges Radios app i mobilen är delvis ur funktion. Felmeddelandet som visas för användare anger att SR har tekniska problem.

Spelar ingen roll för vikten när du äter

Det är inte när på dygnet du äter utan hur mycket som avgör. Det budskapet kommer från amerikanska experter som gått igenom befintlig forskning om hur så kallade ätfönster påverkar vikt och hälsa.

Järfälla: Polisen rapporterar om brand

"Samtal om rök som väller ut från tak på tennishall i Kallhäll.", skriver polisen på sin hemsida.

Bohlin om kritiken: "Fick okej att höra av mig"

Ministern för civilt försvar Carl-Oskar Bohlin (M) slår ifrån sig kritiken som riktats mot honom i samband med att en kvinna avskedades från Energimyndigheten, rapporterar SR:s Ekot.

"Europa för beroende av krut från Kina"

1 timme sedan
Vapenproduktionen i Europa är alldeles för beroende av krutråvaror som nitrocellulosa från Kina, enligt Saabs vd Micael Johansson. Det utgör en risk för Europas säkerhet.