Poliserna fick kasta sig undan bilen.
Poliserna fick kasta sig undan bilen. - Foto: Johan Nilsson/TT

Bilist försökte köra på polispatrull – två misstänks för försök till mord

Strax innan fyra natten mot fredag skulle polisen påbörja en kontroll av ett fordon. Då försökte föraren köra på patrullen.


Poliserna fick kasta sig undan för att inte bli på påkörda. 

Efter en kort biljakt kunde polisen stoppa bilen på E6:an utanför Ängelholm och gripa två män – den ena i 20-årsåldern och den andra i 30-årsåldern. 

De två männen är nu gripna misstänkta för försök till mord. 

Polisen har sökt av området där bilen stoppads för att kontrollera om det fanns ytterligare personer i bilen, men utan resultat, skriver Kvällsposten.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skildring av sorg över dödat barn vinner pris

Italien tillåter aktivister på abortkliniker

Ett regeringsförslag som gör det möjligt för abortmotståndare att komma in på abortkliniker har röstats igenom i det italienska parlamentet. "Ett steg bakåt", enligt oppositionen.

Centralbanken: Något ljusare för tysk ekonomi

Den tyska centralbanken Bundesbank skriver i sin månadsrapport att den tyska ekonomin – Europas största – troligtvis växte lite under årets första månader, bland annat tack vare ökad export.

Expert: Münchhausen by proxy är barnmisshandel

Föräldrar som svälter, medicinerar eller gör sina barn sjuka på annat sätt – medvetet. Flera fall av så kallad Münchhausen by proxy har uppmärksammats på senare tid. Det kan vara svårt att upptäcka, säger experten Björn Lundin.

Norrköping: Polisen rapporterar om trafikolycka

"Påkörd person i Norrköping", skriver polisen på sin hemsida.

Stockholm får grönt ljus för miljözon i city

EU-kommissionen har nu godkänt Stockholms nya miljözon som innebär att bensin- och dieselbilar portas, rapporterar lokaltidningen Mitti.