Det sista spåret efter Mia är när hon på övervakningsvideo syns kliva in i en mörk bil.
Det sista spåret efter Mia är när hon på övervakningsvideo syns kliva in i en mörk bil. - Foto: Foto: Nordjyllands Politi

Försvunna Mia, 22, har hittats död – här är sista spåret efter henne

Mia Skadhauge Stevn, 22, försvann i söndags morse efter att ha varit på klubb i Ålborg på danska Jylland. På övervakningskameror sågs hon kliva in i en mörk bil. Efter fem dygns letande har man nu hittat kroppsdelar från henne.


Sjusköterskestudenten Mia Skadhauge Stevn, 22, försvann tidigt i söndags morse efter att ha varit på klubb i Ålborg på danska Jylland. Fallet har engagerat hela Danmark. 

Det sista spåret av Mia är från en övervakningsfilm från söndagsmorgonen klockan 06:09 där hon syns kliva in i en mörk bil. På morgonen kom hon aldrig hem och hennes föräldrar larmade därför polis att hon var försvunnen, skriver Expressen. 

Foto: Nordjyllands Politi

Mia efterlystes i dansk media

Natten Mia försvann var hon ute på ett antal krogar i centrala Ålborg. På de första övervakningsbilderna syns hon lämna en av barerna, och kort därefter kliver hon in i den mörka bilen. 

Här syns Mia kliva in i bilen. Foto: Nordjyllands Politi

Nordjyllands polis valde att under tisdagen gå ut med en efterlysning på Mia i danska medier, och vädjade efter iakttagelser från allmänheten. En massiv sökinsats efter Mia inleddes i skogsområden, vid vattendrag och i parker i och omkring staden Ålborg.  

På bara en dag fick polisen in över 400 tips och därefter lyckades de lokalisera en mörk bil som liknade den som syntes på övervakningsfilmerna. 

Övervakningsbilder på Mia strax innan försvinnandet. Foto: Nordjyllands Politi

Under onsdagen kunde två 36-åriga män gripas, båda misstänkta för mord på Mia Skadhauge Stevn. 

Under torsdagen hölls häktingsförhandlingar mot männen, som båda nekar till brott. En av dem häktades medan den andra släpptes på fri fot, däremot är den släppte mannen fortfarande misstänkt. Enligt danska medier ska männen vara bästa vänner som känt varandra sedan barnsben. 

Danska Mia har hittats död 

På torsdagskvällen höll dansk polis en presskonferens och meddelade att man hade hittat delar av en människa i Dronniglund Storskov, en skog i närområdet. 

Polisen uppgav att de var övertygade om att det var Mia. Man ska även ha hittat spår efter henne på en annan adress, och polisen har spärrat av några återvinningsstationer i staden. 

Under pressträffen vädjade polisen om ytterligare hjälp från allmänheten i form av vittnesmål från platser som är intressanta i utredningen. 

Mias anhöriga är underrättade om kroppsdelarna som hittats, och om det misstänkta mordet, skriver Expressen

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!