Envato.com. Bilden är en genrebild.
Envato.com. Bilden är en genrebild.

Stockholm: Polisen rapporterar om misshandel

"En man i Vällingby har misshandlat den man han lever med.", skriver polisen på sin hemsida.


Polisen i Stockholms län rapporterar detta:

Polisen griper gärningsmannen och kör honom till polisstation för vidare utredning. Målsägaren uppges i nuläget inte ha något behov av sjukhusvård.

Läs mer här.

Info om Misshandel brott

Antalet anmälningar av Misshandel har ökat i Sverige med 2% mellan 2013-2021 *. Stockholm ligger topp 1 i Sverige i år vad gäller misshandel.

Staden med mest antal misshandelsbrott hittills i år är Stockholm, följt av Göteborg och Västra Götaland.

Kort fakta om Stockholm

Stockholm har 981504 invånare och ligger i Stockholms län. Stockholm Marathon är ett årligt maratonlopp genom Stockholms centrala delar.

Google Maps: Stockholm

* Statistiken kommer från Brottsförebyggande Rådet

/
/
/
dni
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bråttom att deklarera för att få pengar i april

Två gripna för mordförsök i Bredäng

En man fördes allvarligt skadad till sjukhus med ambulans efter ett grovt våldsbrott i Bredäng i södra Stockholm under natten till långfredagen, rapporterar Expressen.

Norrmän hamstrar ägg i Sverige

1 timme sedan
Det råder äggbrist i Norge – och många korsar därför gränsen för att ladda upp inför påsken. De frågar direkt när de kommer in: "Har ni ägg?", säger Patrik Zäll, butikschef för Nordby Supermarket.

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

1 timme sedan
Världssamfundet har satt ned foten om en vapenvila, åtminstone på pappret. Säkerhetsrådets krav lämnar tolkningsutrymme och har åsidosatts förr. Israel fortsätter att bomba Gazaremsan.

Japan återupptar Unrwa-stöd

1 timme sedan
Japan är i färd med att återuppta sitt stöd till FN:s krisdrabbade hjälporganisation för palestinska flyktingar, Unrwa – som koordinerar närapå alla hjälpsändningar till Gaza – meddelar landets regering.

Påven kysste kvinnliga interners fötter

1 timme sedan
Påve Franciskus markerade i år skärtorsdagens ankomst genom att tvätta och kyssa tolv kvinnliga interners fötter i ett fängelse utanför Rom.