Stockholm: Polisen rapporterar om misshandel

"Tre män slåss med knytnävarna på Södermalm. Flera polispatruller har beordrats till platsen.", skriver polisen på sin hemsida.


Polisen i Stockholms län rapporterar detta:

Regionledningscentralen har fått in detaljerade uppgifter om signalement på de som slåss. Vittnen ska även filmat händelseförloppet. Någon av de inblandade blöder.

Läs mer här.

Info om Misshandel brott

Antalet anmälningar av Misshandel har ökat i Sverige med 2% mellan 2013-2021 *. Stockholm ligger topp 7 i Sverige i år vad gäller misshandel.

Staden med mest antal misshandelsbrott hittills i år är Gävle, följt av Norrköping och Göteborg.

Kort fakta om Stockholm

Stockholm ligger i Stockholms län och har 981504 invånare. Stockholm Marathon är ett årligt maratonlopp genom Stockholms centrala delar.

Google Maps: Stockholm

* Statistiken kommer från Brottsförebyggande Rådet

/
/
/
dni
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kursras för Trump-aktien

Storbråk i parlament: Ledamot slogs i huvudet

Handgemäng har brutit ut i Georgiens parlament. Bråket handlar om ett kontroversiellt lagförslag, som innebär att medier och organisationer med utländska kopplingar skulle kunna stämplas som att driva "främmande makts intressen".

Starkare detaljhandel än väntat i USA

Försäljningen inom den amerikanska detaljhandeln steg med 0,7 procent i mars jämfört med månaden före. Det var starkare än väntat.

Fångar trakasseras av kriminalvårdare

Kriminalvårdare på Skänneingeanstalten vittnar om att övervåld, förnedring och trakasserier används mot interner av en grupp kriminalvårdare, visar en granskning Sveriges Radios Kaliber har gjort.

Utredare: Slopa tillstånd för kameraövervakning

Det ska bli enklare att kameraövervaka. För kommuner, regioner och myndigheter ska det inte behövas tillstånd alls, föreslår utredaren.

FBI inleder utredning av brokollaps

USA:s federala polismyndighet FBI har inlett en brottsutredning efter den dödliga brokollapsen i Baltimore.