Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kvinna fick epilepsianfall – rånades av två män

- 21/11/2012, 15:29 -
OBS! Bilden är tagen vid ett senare tillfälle och är endast avsedd som illustration.

OBS! Bilden är tagen vid ett senare tillfälle och är endast avsedd som illustration.

SCANPIX NORWAY

Den 50-åriga kvinnan var på väg hem när hon fick ett epilepsianfall och föll till marken. Då passade två tjuvar på att stjäla alla hennes värdesaker.

KATRINEHOLM. Polisen i Södermanland vädjar till allmänheten om hjälp efter ett grovt hänsynslöst överfall på en 50-årig kvinna i Katrineholm den 13 november. Enligt TV3:s Efterlyst drabbades kvinnan av ett epilepsianfall efter att hon varit varit och handlat i centrala Katrineholm. 

Stal mobiltelefon och bankomatkort

När hon befann sig i ett hjälplöst tillstånd jämförbart med medvetslöshet kom två män fram till henne. Men i stället för att hjälpa henne började de skrika och rycka i hennes kläder i jakt på hennes värdesaker.

– De tar hennes bankomatkort, mobiltelefon och kontanter, säger Hans Hallonen, vid Katrineholmspolisen, till Nyheter24.

Polisen söker efter vittnen

Trots att det gått åtta dagar sedan överfallet har polisen inga spår efter tjuvarna. Nu vänder man sig till allmänheten för att få hjälp att lösa fallet.

– Det är är ju ett ovanligt fall och det finns inga misstänkta i nuläget. Om någon har sett något kan man vända sig till polisen i Södermanland, säger Hallonen till Nyheter24.