Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Man död efter att ha skjutits i huvudet

- 14/01/2013, 16:11 -

JANERIK HENRIKSSON/Scanpix

UPPDATERAD. En man har dött efter att ha skjutits i huvudet i Enköping. Polisen har inlett en förundersökning om mord alternativt dråp.

ENKÖPING. Klockan 14.40 fick polisen in ett larm om en skottlossning utomhus i stadsdelen Västerleden i Enköping. När polisen kom till platsen fann de en man i 25-årsåldern som blivit skjuten i huvudet.

Ambulanshelikopter kom till platsen, men mannens skador var för allvarliga och han avled senare. Polisen har ännu ingen gripen för skjutningen som rubriceras som mord alternativt dråp.

– Vi har inga kända motiv och ingen misstänkt gärningsman i nuläget,  säger Lisa Sannervik vid polisen i Uppsala till Uppsala Nya Tidning.

En förundersökning om mord alternativt dråp har inletts. Brottsplatsen har spärrats av och polisen knackar dörr i området för att komma i kontakt med eventuella vittnen.

Enligt uppgifter till Dagens Nyheter rör det sig om ett självmord.