Kvinnan döms nu till 25 års fängelse, för minst tre brott.
1 av 2
Kvinnan döms nu till 25 års fängelse, för minst tre brott. - Foto: Dailymail/The Smoking Gun
28-årige Christie Dawn Harris hade metamfetamin i anus och en skarpladdad pistol inklämd i vaginan.
2 av 2
28-årige Christie Dawn Harris hade metamfetamin i anus och en skarpladdad pistol inklämd i vaginan. - Foto: Dailymail/The Smoking Gun

Kvinna gömde knark i anus – och laddad pistol i underlivet

En kvinna som satt i sin parkerade bil blev rejält avslöjad när en polishund fick upp spår. I 28-åringen fann man både knark - och en laddad pistol.


Smugglade kokain

En man har dömts till sex års fängelse efter att ha smugglat kokain gömd inuti piroger, till ett värde av 1.5 miljoner kronor.

OKLAHOMA, USA. Det var i mars som 28-åriga Christie Dawn Harris grepsav polisen för knarkinnehav efter att en droghund reagerat på det fordon som Harris och en annan kvinna befann sig i.

Vid sökningen efter knarket fannpolisen en mängd metamfetamin uppstoppat i Harris anus.

Pistol i vaginan

På väg till fängelsetska dock polisen ha gjort ännu ett makabert fynd – nämligen en halvautomatisk pistol av kaliber 25 inklämd i kvinnans underliv.

Enligt polisen ska Harris ha bett om att få gå på toalettenett flertal gånger under färden till fängelset. Under kroppsvisiteringen skahon även ha sagt att hon inte haft mens, så att den kvinnliga polisen, KathyUnbewust, som genomförde visiteringen inte skulle upptäcka gömman. 

– Jag observerade ett trä- och metallföremål somstack ut ur området runt hennes vagina, uppger polisen Kathy Unbewust i polisrapporten:

–  Därefter drog jag ut objektet från hennesvagina och såg att det var en fem-skotts revolver, skarpladdad.

Får 25 år – vardera

Harris har nu dömts till 25 års fängelse för varje brott, som hon dessutom medgivit sig skyldig till, enligt Dailymail. Detta inkluderar knarkinnehav, uppsåt till distribuering av knarket, vapenbesittning och smuggelgods till fängelset. Harris har också fått blivit skyldig att betala de nästan 10 000 kronor som gick till rättegångskostnader, skriver The Smoking Gun.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Oväntat liten ökning av tysk arbetslöshet

FI: Banker dåliga på hållbart sparande

Investeringsrådgivare är dåliga på att hjälpa kunder som vill spara hållbart, anser Finansinspektionen (FI). Alla banker och företag som granskats uppvisar brister. De behöver informera på ett enkelt sätt, säger Axel Engström på Finansinspektionen om rådgivarna.

Ett år i fångenskap för amerikansk reporter

Wall Street Journals reporter Evan Gershkovich har suttit ett år i ryskt förvar. I veckan förlängdes hans häktning för femte gången. För familjen hemma i USA fortsätter mardrömmen.

Två åtalas för sju år gammalt mord

Våren 2017 sköts en man i 40-årsåldern ihjäl på en parkeringsplats i Uppsala. Nu åtalas två män för det sju år gamla mordet.

Även föräldrarna i ättiksfallet överklagar

Föräldrarna till den ättiksförgiftade flickan i Eslöv dömdes till åtta års fängelse. Båda har nu överklagat domen, enligt Lunds tingsrätt.

Börsen öppnar nedåt

Stockholmsbörsen inleder skärtorsdagens handel svagt nedåt. OMXS-index har efter fem minuter backat 0,1 procent.